Muzikinės popietės visai šeimai: tai labai patinka vaikams | Kas vyksta Kaune

Muzikinės popietės visai šeimai: tai labai patinka vaikams

Stopkadras

Kauno valstybinėje filharmonijoje sekmadieniais organizuojamos muzikinės popietės visai šeimai susilaukia vis daugiau kauniečių susidomėjimo. Ir ne veltui, nes kokybiškų edukacinių renginių Kaune vyksta ne tiek ir daug.

„Kaunas pilnas kultūros“ neseniai apsilankė muzikinėje popietėje, į kurį pakvietė Kauno bigbendas. Renginio metu drauge su bigbendu koncertavo ir savo instrumentų kolekciją pristatė džiazo būgnininkas bei perkusininkas Arkadijus Gotesmanas.

Vaizdo reportaže – A. Gotesmano ir Kauno bigbendo meno vadovo Liutauro Janušaičio mintys apie projektą, muziką ir edukaciją.

Artimiausia muzikinė popietė visai šeimai vyks kovo 13-ąją. Šį kartą į popietę, pavadintą „Muzika kine“ pakvies Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“, diriguojamas jauno, ekspresyvaus bei išradingo dirigento Giedriaus Vaznio. Nuotaikingame koncerte klausytojai gales išgirs įsimintiniausias melodijas iš puikiai žinomų kino filmų „Karibų piratai“, „Liūtas karalius“, „Flinstounai“, „Policijos akademija“, „Misija neįmanoma“, „Rokis“, „Gladiatorius“.

Daugiau informacijos apie Kaune vykstančius renginius rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA