Tvirtinasi versija, kad butas daugiabutyje buvo padegtas | Kas vyksta Kaune

Tvirtinasi versija, kad butas daugiabutyje buvo padegtas

R.Tenio nuotr.

Kauno ugniagesiai, sutvardę trečiadienio popietę Kauno daugiabutyje kilusį gaisrą skelbia, jog pirminė gaisro priežastis – pašalinis ugnies šaltinis.

Patikslintoje informacijoje skelbiama, jog trečiadienį, 13:32 val. gautas pranešimas, kad atvira liepsna dega butas Savanorių prospekte stovinčiame daugiaaukščio namo 3-ame aukšte. Po pranešimo gavimo jau po septynių minučių ugniagesiai pradėjo vykdyti gesinimo darbus.

Atvykus priešgaisrinės tarnybos gelbėtojams pastebėta, jog butas degė atskirais židiniais, todėl įtariamas buto padegimas. Laiptinė ir šalia esantis butas buvo stipriai uždūminti.

Iš 14-ojo buto buvo išneštas ir išvežtas į ligoninę L. Z. ne tik dėl apsinuodijimo dūmais, bet ir sumušimo. Tvirtinasi buto savininko versija, jog bute buvo vienas sūnus, kuris kažkam atidarė duris ir vėliau jau nieko neprisimena. Tėvas įtaria, kad užpuolikai ieškojo pinigų, nes bute buvo išvartyti daiktai. Jie ir galėjo sužaloti

Iš 15-ojo buto dėl apsinuodijimo į ligoninę išvežta K. Ž., gimusi 1932 m.

Iš daugiaaukščio namo evakuoti dar 4 žmonės iš viršutinių butų.

Atskiri gaisro židiniai aptikti 14 bute, kuriame visiškai išdegė 11m² miegamojo kambarys, 17m² salone, sofa-lova ir išdegė 3 m² koridoriaus patalpų. Aprūko visas 3 kambarių butas, taip pat laiptinė.

Gaisrą dvylikaaukščiame name likvidavo net trys ugniagesių KOAP grandys.

Šiuo metu įvykio vietoje vis dar renkami įkalčiai, policija ikiteisminio tyrimo dar nepradėjo, tačiau pasitvirtinus padegimo ir apiplėšimo versijai bei surinkus informaciją, jis bus pradėtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA