Kviečiame dalyvauti konkurse, kuris gali pakeisti jūsų gyvenimą! | Kas vyksta Kaune

Kviečiame dalyvauti konkurse, kuris gali pakeisti jūsų gyvenimą!

Organizatorių nuotr.

Norite vėl tobulai šypsotis? Estetinio plombavimo konkursas gali nemokamai pakeisti jūsų gyvenimą, o šypsenas koreguos geriausi specialistai.

Antrus metus iš eilės rengiamas unikalus, analogų Lietuvoje neturintis estetinio plombavimo konkursas „Estetiko“ – šiais metais grįžta su nuoširdžia šypsena, galinčia pakeisti Jūsų gyvenimą.

Septyni šalies gydytojai odontologai bus suburti tam, kad savo patirtimi, žiniomis ir moderniomis medicinos technologijomis pašalintų įgimtus ar įgytus šypsenos netobulumus ir taip padėtų žmonėms žengti į naują, visavertį gyvenimą. Pasak estetinių restauracijų specialistų, estetinis plombavimas suteikia plačias galimybes išspręsti išvaizdos, o kartu ir psichologines problemas, kurios sugrąžina pasitikėjimą savimi.

„Estetiko“ konkursas yra išskirtinis tuo, kad šypseną Jums sugrąžins patys geriausi šalies estetinio restauravimo specialistai. Gyd. Eglė Kunčiuvienė, pagrindinė konkurso iniciatorė, džiaugiasi, kad ką tik prasidėjęs pirmasis konkurso etapas nustebino išaugusiu odontologų susidomėjimu, dalyvių gausa ir darbų profesionalumu.

„Gydytojai odontologai gerokai patobulėjo ir demonstruoja išskirtines kompetencijas, atlikdami estetinio plombavimo procedūras. Šypsenos svarba yra neišmatuojama – juk ji nieko nekainuoja, o dovanoja labai daug“, – sakė gyd. E. Kunčiuvienė.

Konkurso pabaiga nenumaldomai artėja

Iki sėkmingos konkurso pabaigos liko visai nedaug. Kovo 21 dieną planuojama paskelbti finalinį septintuką, kuris keliaus į klinikos ,,Neodenta“ paruoštus kabinetus, kur kiekvienas specialistas, turėdamas vieną asistentą, gyvai demonstruos savo sugebėjimus. Viską stebės ir vertins kompetentinga estetinio plombavimo konkurso ,,Estetiko“ komisija.

O jau pirmoje balandžio pusėje tiek gydytojai, tiek pacientai su nekantrumu lauks iškilmingos, prestižinės geriausių Lietuvos estetinės odontologijos meistrų apdovanojimų ceremonijos, žyminčios didelį ir labai svarbų mūsų šalies estetinio plombavimo specialistų šuolį į priekį.

Geriausius rinks kompetentinga komisija

Jau daugiau kaip 19 metų estetinių restauracijų srityje dirbanti ir daugelio tarptautinių konkursų finalininkė gyd. E. Kunčiuvienė atkreipia dėmesį, kad ,,Estetiko“ konkursui suburtą komisiją vienija profesionalumas ir išskirtinis dėmesys estetikai.

Komisijos nariai – tai skirtingų specializacijų lektoriai ir estetinio plombavomo ekspertai – E. Kunčiuvienė, K. Karpavičienė, S. Bliuvienė, Ž. Budrevičius, J. Mickevič. Vertinimo komisiją papildo trys estetikos žinovai: žurnalistas, rašytojas ir etiketo specialistas G. Drukteinis, viena gražiausių ir sėkmingiausių Lietuvos verslininkių – G. Gurevičiūtė ir šiuolaikiškos moters idealą įkūnijanti Lietuvos moterų sporto asociacijos (LMSA) prezidentė J. Bartaškienė. Komisijos nariai puikiai supranta, kad graži šypsena – raktas į visavertį ir komfortišką gyvenimą.

„Pirmiausia, pati šypsena tampa natūrali, nes žmogui sąmoningai nebereikia slėpti jokių defektų. Antra, kalbėjimas tampa natūralus, nes judančioms lūpoms netrukdo jokie defektai. Ir trečia, balti dantys padeda rasti kelią tamsoje – tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme“, – tikino G. Drukteinis.

Kviečia susigrąžinti tobulą šypseną

Kenčiate dėl savo šypsenos ir tai neleidžia gyventi visaverčio gyvenimo? Manote, jog to pakeisti neįmanoma? Estetinio plombavimo konkursas „Estetiko“ – tai galimybė, kurios jūs laukėte labai ilgai.

Pildykite anketą ir leiskite geriausiems šalies estetinio plombavimo specialistams sugrąžinti Jums šypseną.

Anketą galite rasti čia.

Portalas „Kas vyksta Kaune” – konkurso „Estetiko“ informacinis rėmėjas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA