Pareigūnus nustebino Valentino dienos reido rezultatai | Kas vyksta Kaune

Pareigūnus nustebino Valentino dienos reido rezultatai

Pirmadienį patruliai išriedėjo į reidą. Tikėtasi, kad po Šv. Valentino dienos šįryt prie vairo sės daug neblaivių vairuotojų, tačiau policininkai klydo, šį kartą vairuotojai kliuvo už smulkius pažeidimus, tačiau girtų – nėra.

Pirmadienio ryte, apie 7 val. Kelių policijos patruliai pradėjo automobilius stabdyti tarp Panemunės bei Zuikinės. Vėliau dislokacija pakeista – pradėta stabdyti prie Algirdo Brazausko hidroelektrinės. Pareigūnus nustebino tai, kad per tris valandas – vos keli smulkūs Kelių eismo pažeidimai.

Reido metu vienas vairuotojas važiavo su tamsesniais stiklais, nei leistina, tad buvo sprendžiama, ar atimti techninę automobilio apžiūrą, ar skirti baudą ir vietoje nuplėšti tamsintą plėvelę. Kitas vairuotojas iš viso techninės apžiūros neturėjo. Dar keli kauniečiai įkliuvo dėl neužsegtų saugos diržų.

Policijos pareigūnai sustabdė senolį, kurio teises reikėjo pasikeisti dar prieš du metus. Garbaus amžiaus vairuotojui už tai, kad laiku nepasikeitė teisių, gresia iki 11 eurų bauda.

Rytiniame reide sustabdytas ir Seimo narys Kazimieras Kuzminskas. Jam pareigūnai priekaištų neturėjo ir politikas galėjo tęsti kelionę toliau.

Panašu, kad ir visą savaitgalį kauniečiai Meilės dieną sutiko santūriai. Ne masinių reidų, o paprastų patikrinimų metu sustabdyti trys lengvai apgirtę vairuotojai ir du, kuriems nustatytas vidutinis girtumas.

Policija džiaugiasi, kad vairuotojai tampa sąmojingesni ir prie vairo vis rečiau sėda pavartoję alkoholinių gėrimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA