Porelėms siūloma išskirtinė dovana – nemokamai nusipiešti šaržus | Kas vyksta Kaune

Porelėms siūloma išskirtinė dovana – nemokamai nusipiešti šaržus

R. Tenio nuotr.

Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyksta tikra piešinių fiesta. Visi kauniečiai kviečiami nemokamai papozuoti menininkams ir Valentino dienos proga turėti išskirtinę dovaną – šaržus.

Jau praėjusį savaitgalį PLC „Mega“ lankytojai galėjo nemokamai įsimažinto fotografijose ar ant dailininko popieriaus lapo. Tuomet per savaitgalį nupiešta apie 300 šaržų, o šį savaitgalį tikimasi rekordo – daugiau nei pusės tūkstančio kauniečių šaržų.

Savo antrajai pusei padovanoti neeilinę dovaną rikiuojasi įvairaus amžiaus porelės. Kai kas vieni atėjo, bet tikino, kad mylimajai įrėmins ir padovanos, mat kol kas kartu negyvena, tad norisi, kad visada turėtų šalia. Kiti kaip tik atvirkščiai – sėsti priešais menininką nusprendė visa šeima.

„Labai smagu, kad daro tokias akcijas. Piešiam pirmą kartą, nes vis nesiryžome šaržams, tačiau labai smagu, yra panašumų, nemažai pataiko. Įsirėminsim ant sienos“, – visos šeimos šaržu grožėjosi Vaida.

„Labai gražiai atrodome. Pirmą kartą abu kartu daromės. Mano vaikinas pasiims, aš jam dovanoju Valentino dienos proga“, – kalbėjo Monika.

Humoristinius žmogaus portretus menininkai pieš šiandien iki 20 val. ir rytoj. Pieštuku nupiešti šaržą užtrunka apie 6-7 minutes, todėl toks menas pritraukia dar ir nemažą ratą žiūrovų, kurie stebi kaip akimirksniu ant popieriaus gimsta smagus portretas.

Šiandien kauniečių veidus piešianti Agnė tikino, kad visi lieka patenkinti. Darbuojasi nuo dvyliktos valandos, tad pradžioje buvo nedaug smalsuolių, tačiau kuo toliau, tuo ilgesnė eilė. Registraciją vykdanti mergina pasakojo, kad vėliau gali tekti ir pusantros valandos palaukti, kol ateis žmogaus eilė. Didžiausio įsimylėjėlių bumo laukiama rytoj, tikrąją Šv. Valentino dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA