Meilės dieną įsimylėjėliai praleis bėgdami „Nemuno žiede“ | Kas vyksta Kaune

Meilės dieną įsimylėjėliai praleis bėgdami „Nemuno žiede“

Organizatorių nuotr.

Apie 400 bėgikų nusiteikę vasario 14 dieną įveikti Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasą bėgdami „Pagauk Valentiną!“ renginyje. Tradicinius apsilankymus kino teatruose ar restoranuose į pasibėgiojimą 5 ar 10 kilometrų automobilių žiedinių lenktynių trasa iškeitė ir bene 100 porelių.

„Lietuvoje yra daugybė bėgikų, kurie bėgimo trasoje, treniruočių ar varžybų metu susipažino, įsimylėjo ir gyvena kartu. Taip pat gausu ir bėgikų, kurie myli šį sportą ir mielai renkasi Valentino dieną praleisti bėgimo varžybose su bendraminčiais, ką jau kalbėti apie galimybė netradiciškai praleisti šią ypatingą dieną. Dalis paslapčia tikisi ir pasigauti sau Valentiną“, – sakė vienas iš renginio organizatorių, „Kauno maratono klubo“ vadovas Algirdas Pukis.

Bėgikų dėmesį patraukė ir netradicinė trasa, į kurią bėgikai įsileidžiami pirmą kartą – Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasa. Čia dalyviai bėgs 5 kilometrų trasa, kurią puikiai pažįsta Lietuvos lenktynių mėgėjai ir profesionalai. Greičiausiai trasą įveikęs bėgikas bus įamžintas „Nemuno žiedo“ rekordų knygoje ir garbės lentoje, tarp automobilio sporto profesionalų.

Dalyviai taip pat turės progą apžiūrėti lenktynininkų automobilius, galės gyvai stebėti jų pasirodymą. Ką tik įveiktą trasą pro visu greičiu lekiančio lenktinio automobilio langą galės stebėti greičiausiai atbėgusios porelės. Jas iškart po renginio ta pačia trasa pavėžins vienas greičiausių Lietuvos žiedinių lenktynių sportininkų Ignas Gelžinis.

Be šių pramogų dalyvių laukia ir įvairios linksmos užduotys. „Kartlando“ organizuojamos netradicinės „rogučių“ tempimo varžybos, įvairūs meilės dienos žaidimai, kurių nugalėtojų laukia rėmėjų prizai.
Renginio rėmėjai „Gera dovana“ 5 ir 10 kilometrų greičiausiems įsteigė nepamirštamą prizą – pasivažinėjimą „Nemuno žiede“ su Lamborghini Gallardo.

Dalyvių patogumui, iš Kauno centro, „P. Kalpoko g.“ į „Nemuno žiedą“ 11:30 išvažiuos miesto viešasis autobusas. Atgal dalyvius jis parveš iškart po renginio 16:00. „Kauno autobusai“ skirtame transporte bus galima laikyti savo daiktus, persirengti.

Registracija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA