Po konkurso paaiškėjo, kad tradicinė Kazimiero mugė vyks Laisvės alėjoje | Kas vyksta Kaune

Po konkurso paaiškėjo, kad tradicinė Kazimiero mugė vyks Laisvės alėjoje

R. Tenio nuotr.

Pavasario mugės organizatoriaus konkursą laimėjo Lietuvos šeimų ūkininkų sąjunga. Dėl teisės tapti šios mugės organizatoriais iš viso varžėsi trys dalyviai, pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Mugė vyks Laisvės alėjoje, Vilniaus gatvėje ir Rotušės aikštėje. Tikslų jos laiką ir pavadinimą pasirinks mugės organizatorius. Konkurso sąlygose yra numatyta, kad pavasario mugė turi būti surengta kovo, balandžio arba gegužės mėnesį.

Mugės organizatoriai portalą „Kas vyksta Kaune” patikino, kad Kazimiero mugė bus organizuojama kovo 18-20 dienomis ir ji vyks ne Dariaus ir Girėno aerodrome, o Laisvės alėjoje.

„Visiems konkurso dalyviams buvo sudarytos vienodos sąlygos. Konkursas praėjo sklandžiai ir skaidriai. Tokiu pačiu principu bus organizuojami ir kiti konkursai. Galiu pasakyti, kad šiame konkurse lemiamu veiksniu tapo nugalėtojo patirtis organizuojant didelius renginius“, – teigė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas.

Pasak S. Šliažo, netrukus bus skelbiamas konkursas, skirtas išrinkti rudens mugės organizatorių. Lietuvos šeimos ūkininkų sąjunga įkurta 2000 metais Kaune ir vienija 4000 narių visoje Lietuvoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA