Judrios gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenktas vaikas ir moteris | Kas vyksta Kaune

Judrios gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenktas vaikas ir moteris

FB, Kur stovi policija nuotr.

Prieš trečią valandą pėsčiųjų perėjoje partrenkti du žmonės. Liudininkų teigimu, moteris po įvykio buvo sąmoninga, o vaiką vietoje apžiūrėjo medikai.

[galerija kiek=””]

Greitosios medicinos pagalbos atstovai patvirtino, kad pranešimas apie eismo įvykį gautas 14.52 val. Netoli „Girstučio“, Kovo 11-osios gatvėje buvo partrenktas vaikas ir moteris. Jų būklė dar nežinoma, nes nenorima trukdyti vietoje dirbusiems medikams.

Liudininkų teigimu, moteris po avarijos buvo sąmoninga, atrodė, jog rimtų sužalojimų nėra. Ji vietoje bendravo su medikais. Vaiką medikai apžiūrėjo greitosios pagalbos automobilyje, tačiau važiuoti į ligoninę neskubėjo, tad viliamasi, kad ir vaikas atsipirko keliais nubrozdinimais ir patirtu šoku.

Kauniečiai sako, kad dėl avarijos kaltas ne tik vairuotojas, bet ir pati pėsčiųjų perėja, mat joje nuolat įvyksta eismo įvykiai.

ATNAUJINTA 15.48 val.

Policijos pareigūnai pranešė, kad apie 14.50 val. Kaune, Kovo 11-osios g., nuo Taikos pr. link K. Baršausko g. važiavo automobilis „Mazda 626”, vairuojamas 1997 m. gimusio vyro, kuris nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė du pėsčiuosius: 2007 m. gimusį berniuką ir 1947 m. gimusią moterį. Pėstieji dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą. Vairuotojas, pirminiais duomenimis, blaivus.

Tyrimą atlieka Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA