Vaiką į šulinį įmetusi motina teisme prisipažino, kad nenorėjo vaiko auginti | Kas vyksta Kaune

Vaiką į šulinį įmetusi motina teisme prisipažino, kad nenorėjo vaiko auginti

BNS 2016/02/11 15:48
DELFI nuotr.

Marijampolės rajono apylinkės teismas ketvirtadienį apklausė savo vaiko įmetimu į šulinį įtariamą Šakių rajono gyventoją.

„Šiuo metu buvo atlikta įtariamosios apklausa. Aš kreipiausi dėl kardomosios priemonės suėmimo paskyrimo, teisėja pranešė, kad sprendimas bus rytoj“, – žurnalistams po posėdžio ketvirtadienį sakė Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Andrius Kiuršinas.

Prokuroras prašė suimti moterį trims mėnesiams.

Pasak jo, moteris prisipažino siekusi kūdikį nužudyti, nes nenorėjo jo auginti. Aiškios priežasties ji nenurodė, tačiau, A.Kiuršino teigimu, susidėjo „finansiniai, emociniai ir medicininiai motyvai“.

„Apie būseną negaliu spręsti, aš nesu teismo psichiatras. Ji iš esmės prisipažino padariusi šią nusikalstamą veiką, sako, kad gailisi. Ji teigia, kad ji tą vaiką norėjo nužudyti, nes nenorėjo jo auginti“, – kalbėjo prokuroras.

Trečiadienį Šakių rajone į šulinį įmestą septynių mėnesių kūdikį iš vandens ištraukė kaimynas. Vaikas buvo perduotas medikams. Devyniolikmetė vaiko motina buvo sulaikyta. Berniukas gydomas ligoninėje.

Vaiko mama policijai buvo žinoma tik dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo prieš kelerius metus.

Praėjusį mėnesį Lietuvą sukrėtė nusikaltimas, kai Kėdainių rajone tėvas įmesdamas į šulinį nužudė du vaikus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA