Į teismą atvesdinta savo sūnų į šulinį įmetusi jauna mama | Kas vyksta Kaune

Į teismą atvesdinta savo sūnų į šulinį įmetusi jauna mama

delfi.lt 2016/02/11 14:27

Marijampolės rajono apylinkės teismas šiuo metu sprendžia, kokią kardomają priemonę skirti 19-etei K. A., kuri trečiadienio rytą į šulinį įmetė savo 7 mėnesių sūnelį. Laimei, skaudžios tragedijos išvengta – berniuką išgelbėjo kaimynas. Dabar jaunai mamai teks atsakyti už savo poelgį – jai pareikšti įtarimai dėl pasikėsinimo nužudyti mažametį asmenį.

Trečiadienio rytą policijai pranešta, kad Šakių r., Papartynų kaime motina (gim. 1996 m.) į šulinį įmetė savo 7 mėnesių kūdikį.

Į teismą atvesdinta mergina veidą slėpė po skara. Jos rankos buvo surakintos antrankiais.

Neoficialiomis žiniomis, mergina galėjo sirgti depresija. DELFI šaltiniai teigė, jog problemų susijusių su šia sudėtinga liga mergina turėjo dar nuo paauglystės.

Įmetė į šulinį ir uždengė

Papartynų kaimo gyventojas Algimantas Brazaitis trečiadienio ryto, matyt, nepamirš visą gyvenimą. Į vyro namus apie 9 val. klykdama įbėgo šalia gyvenanti kaimynė.

„Nužudžiau savo vaiką – įmečiau į šulinį“, – klykė moteris.

Nieko nelaukdamas A. Brazaitis nuskubėjo prie kaimynės šulinio. Šis buvo uždengtas šiferio lakštais. Įmetusi į šulinį berniuką moteris jį dar ir uždengė.

Vyras skubiai patraukė lakštus ir išvydo vandens paviršiuje plūduriuojantį berniuką. Vandens lygis buvo pakankamai aukštas, todėl atsiklaupęs ant kelių A. Brazaits pasiekė vaiką ir jį ištraukė. Vyras nusinešė berniuką į namo vidų ir pradėjo gaivinti.

„Iš pradžių vaikas nerodė jokių gyvybės ženklų. Ėmiau gaivinti, spaudžiau krūtinę. Netrukus vaikas ėmė kosėti, iš burnos išbėgo vanduo“, – prisimena A. Brazaitis.

Kol vyras gaivino berniuką, vaiko motina iškvietė medikus. Atvykęs ekipažas motiną ir vaiką išvežė į ligoninę.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA