Kauniečiai kviečiami į nemokamus jogos užsiėmimus nugarai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai kviečiami į nemokamus jogos užsiėmimus nugarai

Archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius prisijungti prie projekto „Sveika nugara“ ir lankyti nemokamas jogos mankštas.

Jogos nauda žmogui – labai didelė: ji veikia ne tik fizinį kūną, bet ir protą bei dvasią. Kasdien atliekami pratimai garantuoja gerą savijautą, yra puikus būdas sumažinti stresą. Praktikuojantieji jogą išlaiko ramų protą, turi daugiau energijos, gerėja jų miego kokybė. Jogos pratimai stiprina fizinį kūną, lavina raumenyną, gerina lankstumą, pusiausvyrą.

Nuolat praktikuojama joga turi teigiamos įtakos sveikatos būklei, pradedant svorio reguliavimu, baigiant širdies ir kraujagyslių, endokrininės sistemos veiklos gerinimu.

Užsiimti joga amžiaus limito nėra. Ją praktikuoja ir pagyvenę žmonės, ir vaikai, ir besilaukiančios mamos. Joga – puiki sveikatinimo priemonė, padedanti tausoti ir išlaikyti sveikatą. Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras palaikydamas jogos judėjimą ir siekdamas skatinti visuomenę pažinti kuo daugiau fizinio aktyvumo rūšių, kviečia į nemokamas jogos praktikas „Sveika nugara“.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis užsiėmimų tvarkaraštyje nurodytais numeriais. Užsiėmimų tvarkaraštį galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA