Valentino dienos proga – firminių „Diesel“ drabužių išpardavimas Kaune | Kas vyksta Kaune

Valentino dienos proga – firminių „Diesel“ drabužių išpardavimas Kaune

Organizatorių nuotr.

Norite atsinaujinti ir pasipuošti firminiais „Diesel“ drabužiais? Netrukus tai galima bus padaryti gerokai pigiau nei įprastai. Senamiestyje Daukšos gatvėje veikianti „Stupid Jeans“ parduotuvė skelbia išpardavimą visom prekėms.

[galerija kiek=”4″]

Jau metus pačiame senamiestyje veikia parduotuvė „Stupid Jeans“, kuri prekiauja firminiais „Diesel“ drabužiais. Čia galima rasti ne tik vyriškų ar moteriškų džinsų, bet taip pat ir bliuzonų, kepurių ar kitų įvairių drabužių ar aksesuarų.

Norintys artėjančioms šventėms pasipuošti naujais apdarais, turėtų suklusti, mat parduotuvė skelbia Valentino išpardavimą. Čia nebus jokių „nuo… iki“. Parduotuvė „Stupid Jeans“ pasirinko Vakarų Europoje taikomą išpardavimų modelį ir kviečia įsigyti „Diesel“ prekių su 40 proc. nuolaida. Valentino akcija taikoma visoms prekėms.

Firminių „Diesel“ drabužių su 40 proc. nuolaida galite įsigyti senamiestyje, M. Daukšos g. 24 įsikūrusioje „Stupid Jeans“ parduotuvėje. Valentino išpardavimas prasidės penktadienį ir tęsis iki pat sekmadienio vakaro.

Parduotuvės darbo laikas: penktadienį – 11-19 val. savaitgalį – 12-17 val. Nepražiopsokite progos atsinaujinti ir stilingai sutikti artėjančias šventes!

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA