Oro uoste sulaikytas kriminalinį šešėlį turintis kaunietis | Kas vyksta Kaune

Oro uoste sulaikytas kriminalinį šešėlį turintis kaunietis

Kas vyksta Kaune nuotr.

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Dublino ir Liverpulio atskridusius Mažeikių rajono ir Kauno gyventojus. Pirmasis buvo ieškomas kaip nuteistas už nusikaltimą, antrasis – kaip įtariamasis padaręs baudžiamąjį nusižengimą.

Šeštadienį VSAT Vilniaus rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pasieniečiai tikrino reisu iš Dublino atskridusių keleivių dokumentus. VSAT pareigūnai nustatė, kad 37-erių Mažeikių rajono gyventojas nuo praėjusių metų gruodžio 30 d. yra ieškomas Telšių policijos kaip nuteistasis už nusikaltimo padarymą. Pasieniečiai vyrą sulaikė ir perdavė Vilniaus policijos pareigūnams.

Sekmadienį sostinės oro uoste pasieniečiai tikrino reisu iš Liverpulio atskridusių asmenų dokumentus. Nustatyta, kad 38-erių kaunietis nuo 2015 m. spalio 21 d. yra ieškomas Kauno policijos. Jis įtariamas baudžiamojo nusižengimo padarymu. Sulaikytąjį pasieniečiai irgi perdavė Vilniaus policijai.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai 58 sulaikė asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsauga. 35 iš jų įkliuvo oro uostuose. Tarp sulaikytųjų daugiausiai yra Lietuvos piliečių -50.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA