Išskirtinėje gėlių parduotuvėje kauniečiai galės pasinerti į žiedų jūrą | Kas vyksta Kaune

Išskirtinėje gėlių parduotuvėje kauniečiai galės pasinerti į žiedų jūrą

Organizatorių nuotr.

Šiandien prekybos miestelyje „Urmas“, atsinaujinusioje Geltonojoje galerijoje, duris atveria išskirtinė gėlių parduotuvė, kurioje lankytojus pasitiks tūkstančių žiedų jūra. Maždaug 400 kv. metrų plote pirkėjai ras daugybę rūšių skintų ir vazoninių gėlių. Parduotuvė dirbs taip, kad būtų patogu čia užsukti gėlių ir prieš, ir po darbo, ir savaitgaliais, skelbiama pranešime spaudai.

„Pasaulio gėlės“ – taip vadinasi naujoji parduotuvė – įsikūrusi pirmoje Geltonosios galerijos salėje, visai netoli pirmojo įvažiavimo iš Pramonės prospekto, kuris yra priešais Dainavos polikliniką. Atidarymo proga pirmam tūkstančiui lankytojų bus nemokamai išdalinta apie tūkstantį gėlių žiedų.

Kviečia gėlėmis grožėtis kasdien

Parduotuvę valdančios bendrovės direktorius Vaidotas Beniušis sako, kad darbas su gėlėmis visada buvo, yra ir bus ypatingas.

„Gėlė asocijuojasi su grožiu, gerumu, meile – visa tai yra ypatinga. Sakyčiau, kad būtent grožis yra vienas svarbiausių gyvenimo ypatumų. Juk svarbu mylėti, džiaugtis, dovanoti, sveikinti. Gali pasirodyti, kad gėlė nėra pirmo būtinumo prekė, bet visgi ji yra labai svarbi“, – sako V. Beniušis.

Jis akcentuoja, kad gėlės žiedas visada puikiai tinka ne tik namų vidų, bet ir papuošti kiemą.

„Gėlė visada praskaidrins nuotaiką, padės nusiraminti. Stengsimės parodyti tikras ir teisingas gėlių kainas, kad žmonės galėtų sau leisti kuo dažniau jomis mėgautis – net ir be ypatingos progos“, – planais dalijosi vadovas.

Akcentuoja kokybę

O pasirinkti „Pasaulio gėlėse“ tikrai bus iš ko: vien tik skintų rožių čia bus galima rasti nuo 30 iki 50 rūšių. 10 rūšių eustomų ir astromerijų, apie 100 rūšių kambarinių gėlių.

„Mūsų klientai žino, kad mes vežam geras, rimtas, kokybiškas gėles. Negaliu pasakyti, kad jos yra pigios, bet pagal kokybę labai geras santykis. Kokybę užtikrina geri augintojai, gėles užauginantys dideliais žiedais, storais koteliais. Turėsime ir puokščių, įvairių kompozicijų. Puokštę ar kompoziciją galės susikomplektuoti ir pats klientas, o jam tą padaryti padės mūsų darbuotojai – profesionalūs floristai“, – pasakojo pašnekovas.

Pirkėjams patars profesionalai

Be skintų ir kambarinių gėlių čia bus prekiaujama ir floristikos reikmenimis, namų dizaino detalėmis, o pavasarį atsiras lauko augalų aikštelė, kurioje bus galima rasti vienmečių, daugiamečių, dekoratyvinių augalų. Bus teikiamos ir apželdinimo, lauko augalų priežiūros paslaugos.

„Pasaulio gėlių“ konsultantai patars kaip prižiūrėti įsigyjamą augalą: kokiomis sąlygomis auginti, kiek lieti, kam jis atsparus, o kam jautrus ir panašiai. Klientai visada galės paskambinti ir pasiteirauti papildomos informacijos apie įsigytų augalų priežiūrą.

Palankus ir lankstus darbo grafikas

Įmonės vadovas žada pirkėjams itin palankų ir lankstų darbo grafiką. „Dirbsime nuo 7 val. ryto, kad žmonės jau važiuodami į darbą, aplink įsikūrusiose didelėse įmonėse, galėtų užsukti apsipirkti. Tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais būsime atviri iki 19 val., tik sekmadienį – kiek trumpiau. Bet prireikus prekiausime ir iki 22 val. Nei vienam palei nosį neužversime durų net jei ir baigsis darbo laikas. Tikrai dirbsime ir per šventines dienas. Žinoma – ir per Valentino dieną“, – sakė naujosios parduotuvės direktorius.

Beje, čia bus vykdoma ne tik mažmeninė, bet ir didmeninė prekyba – didesnius kiekius prekių bus galima įsigyti mažesnėmis kainomis.

Geltonoji galerija atnaujina veiklą

„Pasaulio gėlės“ – toli gražu ne vienintelė parduotuvė, pradedanti dirbti po ilgesnės pertraukos atsinaujinusioje ir veiklą vėl pradedančioje prekybos miestelio „Urmas“ Geltonojoje galerijoje.

Čia jau atsidarė kepyklėlė, gėrimų, užuolaidų, dovanų ir suvenyrų, drabužių, buitinės technikos parduotuvės. Šiuo metu veikia dvi šios galerijos prekybinės salės. Nuo kovo 1-tosios ši 6000 kv. metrų ploto prekybos miestelio dalis veiks pilnu pajėgumu, o bendras viso miestelio prekybos plotas išaugs iki 85 tūkst. kv. metrų.

„Atsižvelgdami į augančius lankytojų poreikius prekybos miestelyje siūlome vis daugiau kuo įvairesnės produkcijos ir paslaugų. Novatoriška ir lanksčia, klientams ypač patogia koncepcija paremta „Pasaulio gėlių“ parduotuvės idėja – puikus to pavyzdys“, – sako prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA