Š. Jasikevičius: intrigos sukurti nesigavo | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičius: intrigos sukurti nesigavo

R. Tenio nuotr.

Po skaudaus pralaimėjimo namuose prieš CSKA komandą, Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris neslepia nusivylimo. Rungtynių metu žaidėjai dvejojo mesti ir per mažai parodė kovingos dvasios.

Maskvos vyriausiasis treneris prisipažino, jog gerbia „Žalgirio“ komandą, daug analizavo prieš rungtynes. Be to, žalgiriečiams papildomos jėgos suteikia sirgaliai, tad rungtynės tikrai nebuvo vienos iš lengviausių. Tu tarpu Kauno „Žalgirio“ komanda šluosto nusivylimo prakaitą ir tikina, kad net ir prieš Europos elitą gali žaisti gerokai stipriau.

„Reikia pasveikinti komandą su gražiu žaidimu, iš mano pusės gaila, kad nesigavo sukurti intrigos. Kalbant apie varžybas, tai kovėmės mažiau, nei galime kautis. Dar nesuradau kelių į mentaliteto pakeitimą, jog tai yra kova ir didelis fizinis darbas. Stengsimės dirbti toliau, kad komanda eitų į priekį“, – komentavo vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Nepasiteisino tiek kova dėl kamuolių, tiek puolimo sprendimai. Tai buvo blogos varžybos, nebuvo užtikrintumo, nebuvo pojūčio“, – po rungtynių sakė žalgiriečių lyderis Paulius Jankūnas.

„Žalgiris“ namuose prieš rusus pralaimėjo rezultatu 59:94.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA