Sodus gyvenamuoju kvartalu pavertę kauniečiai reikalauja lygaus kelio | Kas vyksta Kaune

Sodus gyvenamuoju kvartalu pavertę kauniečiai reikalauja lygaus kelio

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kauniečiai pasidalino vaizdais, kokiu keliu jiems kasdien tenka keliauti. Visas duobėtas, nelygus kelias stūkso ne kažkur toli nuo pačio Kauno, o Panemunėje. Vietiniai gyventojai įžvelgia tik vieną pliusą – čia galima išbandyti automobilio tvirtumą.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ne kartą yra rašęs apie žvyro kelius, kuriuos tiesiog nusėjo duobės. Su negreideriuojamu keliu vargsta Narsiečių gyventojai. Dabar žmonės skundžiasi arčiau miesto centro esančiu rajonu – Panemune.

Tumėnienės gatvė seniau vesdavo į sodus, tačiau jau seniai „Ajero“ sodų bendriją galima vadinti gyvenamuoju rajonu, mat vasaroti čia atvažiuoja vos keletas kauniečių. Kiti šioje Kauno vietoje gyvena nuolatos, tad važiuoti ypatingai duobėtu keliu reikia nuolatos.

Vietinis gyventojas tikino, jog seniau Panemunės seniūnas pasirūpindavo, kad gatve pravažiuotų greideris ir ją išlygintų. Deja, tokios technikos gyventojai jau seniai nesulaukė. Negana to, buvo žadėta iki šių metų gatvę išasfaltuoti, tačiau valdžios pažadai pasimiršo. Kaunietis tikina, jog aplinkiniai sodai normalią kelio dangą jau seniai turi, tad ir jie nusipelnė.

„Čia kelias – baisiau nei po karo. 600-700 metrų reikia važiuoti virš 3 minučių. Mes juokiamės, kad prieš perkant automobilį, nors galima gerai išbandyti važiuoklę“, – rašė vietinis gyventojas.

Kaunietis tikisi, kad valdžia atkreips dėmesį, ištesės pažadus ir nesidarys sau gėdos, kad pačiame mieste dar yra tokių baisių gatvių.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA