Avarijos kaltininkė – atsikabinusi priekaba (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Avarijos kaltininkė – atsikabinusi priekaba (atnaujinta)

delfi.lt 2016/02/05 21:31
Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą avarija užfiksuota kelyje Kaunas–Ežerėlis-Šakiai.

Pirminiais duomenimis, nelaimės priežastimi tapo vieno iš automobilių priekaba, kuri išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu.

Nelaimė įvyko apie 19 val. ties Ringaudais. Pagal pirminę budinčių Kauno pareigūnų informaciją, avariją lėmė priekaba – greičiausiai ji atsikabino nuo automobilio ir išlėkė į priešpriešinę eismo juostą. Į priekabą rėžėsi priešpriešiais važiavęs automobilis. Laimei, rimtesnių traumų eismo įvykio dalyviams pavyko išvengti. Vienas žmogus sužeistas, tačiau jis atsipirko nesunkia trauma.

Daugiau skaitykite čia.

ATNAUJINTA

Vasario 5 d. apie 18 val. 37 min. Kauno r., kelio Kaunas-Zapyškis-Šakiai 12-ame km, nuosavas automobilis „VW Sharan”, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės specialisto N. D. (g. 1981 m.), tempė savos gamybos priekabą. Atsikabinusi priekaba išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešprieša važiavusiu automobiliu „VW Polo”, kurį vairavo vairuotojas (g. 1975 m.). Per eismo įvykį sužalotos automobilio „VW Polo” keleivės (g. 1980 m.) ir vienuolikmetė mergaitė, kurios dėl kūno sumušimo gydomos ambulatoriškai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA