„Lidl” siūlo darbą su didesniu nei vidutiniu atlyginimu ir minutės tikslumu apmokamus viršvalandžius | Kas vyksta Kaune

„Lidl” siūlo darbą su didesniu nei vidutiniu atlyginimu ir minutės tikslumu apmokamus viršvalandžius

Bendrovės nuotr.

Į Lietuvos rinką apsigaubęs paslapties skraiste, užtikrintus žingsnius žengia garsusis prekybos tinklas „Lidl“, jau šią vasarą atidarysiantis savo prekybos tinklą įvairiuose Lietuvos miestuose. Šiuo metu naujas prekės ženklas Lietuvoje vykdo sparčią darbuotojų paiešką.

Bendrovės interneto svetainėje galima rasti per dvidešimt įvairiausių darbo pasiūlymų. Daugiausiai darbuotojų ieškoma Kauno regione, kur jau pastatytas viso tinklo logistikos centras.

Pagal siūlomo darbo skelbimus, galima teigti, jog „Lidl“ prekybos centrai veiks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Mažeikiuose, Kretingoje ir Telšiuose.

Darbo skelbimuose nurodoma, kad įmonė siūlo puikias darbo sąlygas ir draugišką atmosferą, stabilią ir užtikrintą darbo vietą, tobulėjimo ir profesinės karjeros galimybes, didesnį nei vidutinis darbo užmokestį bei minutės tikslumu apmokamus darbo viršvalandžius.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, šiuo metu jau atrinkti darbuotojai į vadovaujamas pareigas. Didžioji dalis jų praktikuojasi Vokietijoje.

Nepatvirtintais duomenimis, žemų kainų prekybos centrai „Lidl“ Lietuvoje pirmuosius pirkėjus turėtų pakviesti jau liepos mėnesį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA