Greitoji duobių pagalba Kaune – 15 skambučių per parą | Kas vyksta Kaune

Greitoji duobių pagalba Kaune – 15 skambučių per parą

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Nutirpus sniegui, mieste atsiveria dideli krateriai, kurie nuleidžia ne vieną ratą ar sugadina kitas automobilio detales. Tokias po žiemos išlindusias duobes UAB „Kauno švara“ dispečerė registruoja kasdien, ir tikrai ne po vieną kartą.

Vakar portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai skundėsi, jog H. Ir O. Minkovskių gatvėje atsivėrė milžiniška duobė, į kurią vos per pusvalandį papuolė keturi automobiliai. Techninės pagalbos atstovai ir kitose miesto gatvėse surinkinėjo duobių aukas.

Miestiečiai, pastebėję atsivėrusias duobes Kauno gatvėse, apie tai raginami pranešti Miesto avarinės budinčiam dispečeriui, kuris dirba visą parą. Šią „greitąją duobių pagalbą“ galima išsikviesti ir apie duobes pranešti nemokamu telefonu 8 800 00111.

„Paprastai per parą apie duobes gaunama vidutiniškai apie 15 pranešimų. Vakar buvo remontuotos duobės Savanorių prospekte, Veiverių pl., Vytauto pr., Apuolės g., Nėries kr., Baltų pr. Šiandien, t.y. vasario 3 d., tvarkytos gatvės H.ir O. Minkovskių g., joje žiojėjo apie 4 kv.m duobė, kuri kėlė pavojų eismo dalyviams.

Taip pat teko važiuoti į Kalpoko g., Kovo 11-osios g.. Taikos pr. Vidutiniškai per dieną sutvarkoma apie 30 duobių, kurių ploto vidurkis apie 0,3 kv.m. Kaip jau minėjau, H.ir O. Minkovskių g. buvo didžiulė duobė (apie 4 kv.m)“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo UAB „Kauno švara“ atstovė Rima Apolianskaitė.

Raginama Kauno keliuose vairuoti atsargiai ir nepakliūti į žiemos pragriaužtas duobes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA