Greitkelyje virtęs medis sudaužė du automobilius | Kas vyksta Kaune

Greitkelyje virtęs medis sudaužė du automobilius

BNS 2016/02/03 21:35
Kur stovi policija FB nuotr.

Lietuvoje pučiant stipriam vėjui trečiadienį ugniagesiai sulaukė 40 iškvietimų dėl stipraus vėjo išverstų medžių, nulaužtų šakų ir kitų padarinių, Kaune trečiadienį medis užvirto ant dviejų automobilių.

[galerija]

Kaip BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė, kelyje Kaunas–Vilnius tarp Palemono ir Muravos, medis buvo nuvirtęs ant „Volkswagen Passat“ ir „Volkswagen Golf“ automobilių.

Ugniagesių duomenimis, nuo antradienio 18 valandos iki 10 valandos trečiadienio ryto du kartus vykta medžių nuo važiuojamosios kelio dalies šalinti Klaipėdoje, o Šiauliuose ir Kaune po vieną kartą. Iš viso trečiadienio naktį registruoti aštuoni iškvietimai dėl ant kelio užkritusių medžių.

Trečiadienį nuo 10 valandos iki 14 valandos ugniagesiai dukart vyko į Jurbarką ir keturis kartus į Kauną, du kartus – į Pagėgius ir vieną kartą į Šilutę.

Iki 21 val. trečiadienį ugniagesiai gelbėtojai viso šalyje sulaukė apie 40 iškvietimų, susijusių su vėjo padarytais nuostoliais.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, visoje Lietuvoje trečiadienį pūtė 18–23 metrų per sekundę, vietomis, daugiausia Klaipėdos uosto akvatorijoje, 24–27 metrų per sekundę stiprumo vėjas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA