Vienerių metų gimtadienį Kaune švenčiantys „Happeak“ kviečia į išpardavimą | Kas vyksta Kaune

Vienerių metų gimtadienį Kaune švenčiantys „Happeak“ kviečia į išpardavimą

R.Tenio nuotr.

Lietuviškų drabužių parduotuvė „Happeak“ švenčia vienerių metų gimtadienį ir kviečia išskirtinius drabužius įsigyti gerokai pigiau. Išpardavimas vyks visą mėnesį, tad jaukioje drabužių parduotuvytėje kiekvienas atras sau naujus tinkamus rūbus.

Jau metus pačioje Kauno širdyje – Laisvės alėjoje veikia jaukus šeimos verslas – drabužių parduotuvė „Happeak“. Tai išskirtinė parduotuvė, kurioje pirkėjų laukia drabužiai, skirti visai šeimai. Kad tai tikra šeimos oazė rodo ir tai, kad čia vienodo stiliaus drabužiais gali apsirėdyti ir mama, ir mažoji jos princesė. Vyrukai taip pat atranda tai, kas patogu ir praktiška. Be to, kiekvienas klientas yra pavaišinamas kava, tad norisi į „Happeak“ sugrįžti vėl ir vėl.

„Yra tokių, kurie eina pro šalį, mojuoja, laukia naujų kolekcijų. Iš tiesų, labai šiltai čia viskas, net nesitikėjome, kad taip bus. Galbūt tą jaukumą priduoda tai, kad čia lyg žmonių susibūrimo vieta. Ateina mamos, su vežimukais čia dunda, atsigeria kavos, pabendrauja. Manau, kad lietuviškų daiktų energija kitokia“, – kalbėjo drabužių parduotuvės „Happeak“ Kaune vadovė Laura Alijošiūtė – Kolojanskienė.

Drabužių parduotuvėje nuolat galima atrasti ką nors naujo, nes kolekcija papildoma maždaug kas tris savaites. Šių dienų naujovė – „Kosminė“ linija, kurios drabužių parduotuvėje kol kas yra vos po kelis vienetus.

„Happeak“ parduotuvė Laisvės alėjoje 45, veikia jau metus, tad kauniečiai spėjo atrasti šią vietą. Vienerių metų gimtadienio proga nuo vasario 2-os dienos prasideda išpardavimai ir jie tęsis visą mėnesį. Per išpardavimų laikotarpį visoms prekėms bus taikoma 30 proc. nuolaida, o ankstesniems vasaros kolekcijų drabužiams – net 50 proc., tad tai puiki galimybė aprengti visą šeimą jaukiais drabužiais ir pačioje parduotuvėje gerai praleisti laiką.

Lietuviškų drabužių parduotuvė „Happeak“ dirba: darbo dienomis 10-19 val., savaitgaliais – 11-18 val. Daugiau apie parduotuvę galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA