Į šunų parodą atskubėję kauniečiai patys pasijuto kaip šunys | Kas vyksta Kaune

Į šunų parodą atskubėję kauniečiai patys pasijuto kaip šunys

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Į parodą atvykę žmonės skundžiasi, kad dėl organizatorių kaltės buvo priversti praleisti pirmuosius šunų pasirodymus arba į juos bėgti išdegus akis. Negana to, dar teko kurį laiką drėgname ore pralaukti bilietų.

[galerija kiek=””]

„Žalgirio“ arenoje organizuojama tarptautinė šunų paroda. Pradžia 12.00 val. Belietų niekas nesiteikia pardavinėti iki pat dvyliktos. Vadinasi, į pirmus pasirodymus žmonėms patekti neįmanoma. Plius, šiais laikas žmones sausio mėnesį laikyti lauke kažkoks absurdas. Parodos lankytojai paspaudė kasininkes morališkai tai jos pradėjo pardavinėti. Tačiau pagrindinės durys vis tiek uždarytos…

Susimoki 6 eurus ir lauki, lauki… Vedam šunį į parodą. Iš anksto su šuniu gali praeiti tik 1 žmogus. Tai jei ringas (pasirodymas) nuo 12.10 val., vadinasi, eini į pasirodymą ir meti daiktus ant žemės, nes tave vieną įleido, dėl organizacijos tau į pagalbą niekas nespėjo ateiti. Tai toks šį kartą organizavimas.

Kai išėjo vyrukas pro duris, jo paklausėme, kodėl neįleidžia? Atsakymas buvo: „Nieko nežinau, mus užsakė nuo 12.00 val.“ Dar iš Estijos prekeiviai aplink areną laksto. Jų neįleidžia, nors buvo pasakyta iki dvyliktos prekes bus galima susivežti“, – dėstė Mindaugas

Tarptautinė šunų paroda „Žalgirio“ arenoje vyks dvi dienas. Per jas bus renkami gražiausi, paklusniausi šunys.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija apie įvykius Kaune ar išsakyti savo nuomonę, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA