Principingoje dvikovoje R. Kurtinaičio auklėtiniai nepagailėjo Kauno „Žalgirio“ | Kas vyksta Kaune

Principingoje dvikovoje R. Kurtinaičio auklėtiniai nepagailėjo Kauno „Žalgirio“

delfi.lt 2016/01/29 21:05
DELFI nuotr.

Rimo Kurtinaičio ir Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamų komandų akistata Eurolygos TOP-16 etapo rungtynės Rusijos sostinėje baigėsi labiau patyrusio trenerio pergale. Maskvos srities „Chimki“ namie 111:80 (25:18, 27:20, 25:23, 34:19) nugalėjo ketvirtąjį pralaimėjimą per penkerias F grupės rungtynes patyrusį Kauno „Žalgirį“.

Nors rungtynių pradžioje žalgiriečiai kaip lygūs su lygiais kovėsi su Chimkų milijonieriais ir kurį laiką pirmavo, įpusėjus pirmajam ketvirčiui Zoranas Dragičius dvitaškiu išlygino rezultatą (16:16), o netrukus Petteri Koponenas baudų metimais jį ir persvėrė. Nuo tos akimirkos „Chimki“ išsiveržti į priekį svečiams taip ir nebeleido.

Perėmę iniciatyvą į savo rankas, šeimininkai laimėjo visus keturis susitikimo kėlinius ir nuolat didino savo pranašumą, o baigiantis mačui apskritai ėmė triuškinti „Žalgirį“ ir perkopė 100 pelnytų taškų ribą.

Netekęs M. Kalniečio „Žalgiris“ blaškėsi puolime, o „Chimkų“ gynėjai aikštėje nardė lyg vijurkai. Rezultatyvūs perdavimai, taiklūs tritaškiai, reidai po krepšiu – „Žalgirio“ gynėjų linija šį kartą varžovams prilygti tiesiog neturėjo galimybių.

Daugiau skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA