Ryte galimai apsvaigę vaikinai automobiliu nuskriejo nuo laiptų | Kas vyksta Kaune

Ryte galimai apsvaigę vaikinai automobiliu nuskriejo nuo laiptų

Asociatyvi/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Šio ryto veiksmas primena gerą filmą, kuomet vairuotojai ekstremaliai važiuoja, apgadinamos transporto priemonės ir po to policija turi darbo išsiaiškinti aplinkybes.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Ignas informuoja, kokį vaizdą šį rytą, apie 6.30 val., matė netoli Kauno klinikų. Vaikinas pasakoja, kad du jaunuoliai, kurie atrodė gerokai apsvaigę, bandė iš Gervėčių gatvės laiptais žemyn į Sukilėlių prospektą nuskrieti su savo „Opel“ automobiliu. Žinoma, transporto priemonė gerokai apgadinta. Ignas apgailestauja, kad nespėjo padaryti fotografijų, nes apie įvykį pranešinėjo Bendrajam pagalbos centrui.

„Buvo dviese, vairavo šviesios spalvos universalą „Opel“. Pradžioje buvo užstrigę tarp betoninių stulpelių, kurie skirti tam, kad nepravažiuotų automobiliai per Gervėčių gatvę. Spustelėjus gerai greičio pedalą, pralindo tarp jų, aišku, apgadino automobilį stipriai.

Pralindus, laukė kita kliūtis – statūs laiptai. Susirinkę didesnes nulūžusias detales, pajudėjo nuo laiptų ir taip pasiekė Sukilėlių prospektą. Aišku, spustelėjo akseleratorių iki galo ir nulėkė prospektu link buvusio „Topolio“.

Pranešiau 112, bet kažkur po 20 minučių policijos ekipažas pasirodė. Pats prospekte buvau, jei būtų ankščiau policija atvažiavus, būčiau pats pirštu parodęs, bet kadangi jie atvažiavo tada, kai „Opelis“ buvo nurūkęs, įdomu, ar kas nors yra daroma“, – pasakojo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Ignas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Tumelytė informavo, kad tokį pranešimą policija yra gavusi. Policijos pareigūnai aplamdytą „Opel“ automobilį rado Gervėčių gatvėje. Jaunuolių nebuvo. Pradėtas tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA