„Snack King“ – jauki vieta Panemunėje, kuri kviečia gardžiai užkąsti | Kas vyksta Kaune

„Snack King“ – jauki vieta Panemunėje, kuri kviečia gardžiai užkąsti

Organizatorių nuotr.

Lengvai pasiekiama užkandinė „Snack King“ laukia išalkusių kauniečių ir miesto svečių. Panemunėje veikia greito maisto restoranas, kuriame pirštus galima apsilaižyti nuo skanių ir tikrų mėsainių, salotų bei kitų patiekalų.

[galerija kiek=”8″]

Vaidoto gatvėje 34 duris atvėrusi užkandinė „Snack King“ kviečia jaukiai pasimėgauti skanios kavos puodeliu ar gurmaniška alaus degustacija. Šalia gėrimų užkandinė siūlo paskanauti tikrais ir natūraliais mėsainiais bei kitais šviežiais patiekalais. Taip pat “Snack King” savo meniu turi ką pasiūlyti ir vegetarams.

„Snack King” užkandinėje patiekalai gaminami kruopščiai, atsakingai ir su didele meile, naudojami tik švieži ir natūralūs produktai.

„Bandeles naminiams mėsainiams gauname kasdien šviežias iš kepyklėlės, kurios kepamos specialiai pagal mūsų užsakymą. Pas mus tikri naminiai mėsainiai ir kiti produktai, nes nenaudojame jokių sūrio pakaitalų ar perdirbtos mėsos. Tik tikri, natūralūs ir švieži produktai“, – kalbėjo „Snack King“ direktorius.

Meniu puikuojasi ir firminis patiekalas – „Macho“, kuris pagamintas su įkvėpimu ir jį sunku apibūdinti žodžiais, jį tiesiog reikia paragauti. Taip pat galima paskanauti įvairių sumuštinių, ypatingų vištienos lazdelių, salotų, išskirtinės kokybės bulvyčių, belgiškų blynų ir kitų užkandžių bei pasimėgauti gurmanišku alumi.

Panemunėje įsikūrusi „Snack King“ užkandinė kviečia jaukiam susitikimui su draugais bei šeima ir pasivaišinti išskirtiniais patiekalais. O pageidaujantys daugiau romantikos, gali visus užkandžius ir patiekalus užsisakyti išsinešimui ir keliauti palei Nemuną.

Kiekvienas svečias, apsilankęs „Snack King“ užkandinėje jaučiasi tarsi bičiulis, senas pažįstamas, artimas draugas, todėl kad užkandinės personalas kiekvieną svečią aprūpina dėmesiu, draugišku, šiltu ir maloniu bendravimu.

„Snack King“ užkandinė įsikūrusi Panemunėje, Vaidoto g. 34. Kauniečių ir miesto svečių laukia darbo dienomis 09:30 – 22:00 val., o savaitgaliais 11:00 – 22:00 val.

Daugiau informacijos apie užkandinę rasite „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA