Gamta ir kaunietis sukūrė stebuklą: Lampėdžio ežeras tapo naktinės diskotekos su pačiūžomis vieta | Kas vyksta Kaune

Gamta ir kaunietis sukūrė stebuklą: Lampėdžio ežeras tapo naktinės diskotekos su pačiūžomis vieta

Kas vyksta Kaune skaitytojo A.Sazanskio nuotr.

Kaunietis Vytautas įrodė, kad norint surengti gerą renginį, reikia tik geros idėjos. Tam jam puikiai pasitarnavo Lietuvą užklupęs šaltukas, stipriai įšaldęs Lampėdžio ežero ledą.

Spontaniškai Feisbuke parašyta žinutė, paskelbta vos prieš kelias dienas, sulaukė milžiniško susidomėjimo. Kaunietis, norėjęs savo draugus pakviesti gerai praleisti laiką, užkūrė gražią ir itin palankiai kauniečių sutiktą iniciatyvą, prie kurios prisijungė keli šimtai kauniečių.

Dar gerokai prieš anonsuotą renginio pradžią, iš Raudondvario plento kolonomis link Lampėdžių paplūdimio suko žiemiškų pramogų išsiilgę kauniečiai, skubėję išbandyti savo pačiūžas. Kauniečių tiek privažiavo, kad automobilių nebebuvo kur statyti, susidarė spūstys. Kiek tolėliau palikę savo transportą, kas su pačiūžomis, kas su įprasta avalyne patraukė link veiksmo vietos.

Šalia užkurtos pirtelės įsikūrė ir renginio sumanytojai, kurie įjungė spalvingą apšvietimą, nušvietusį dalį Lampėdžių ežero ledo. Pasirūpinta ir muzika, kuri aidėjo per visą ežero tolybę.

Kauniečiai, atsiliepę į kvietimą, džiaugėsi tokiom Kaune vykstančiomis iniciatyvomis.

„Atėjau su draugu ir žmona, oras puikus, ledas lygus, trūksta gal kokios arbatos, nepasiėmėm, bet planuojam valandžikę pačiužinėt. Porą kartų per metus tenka arenoje apsilankyti, va neseniai savas pačiūžas įsigijau. Retai toks geras ledas būna ant vandens, tad reik naudotis“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo į renginio kvietimą atsiliepęs kaunietis.

Diskotekos su pačiūžomis ant vandens sumanytojas Vytautas teigia, kad jis norėjo pakviesti savo draugus pačiuožinėti gražioje aplinkoje, tačiau paskelbus apie tai, atsiliepė daug norinčių prisijungti. Jis sako, kad net nesitikėjo, jog jo pranešimas gali sulaukti tiek daug kauniečių dėmesio, todėl pasistengė, kad kauniečiai nebūtų nuvilti ir gerai praleistų laiką, todėl iš savo darbovietės parūpino daugiau apšvietimo, garso aparatūrą, generatorių.

Ir atrodo jam pavyko. Belieka palinkėti kuo daugiau tokių kauniečių iniciatyvų, kurios kurtų miesto nuotaiką ir džiugintų visus miestiečius!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA