Tragiška avarija šalia Kalniečių parko: kauniečiai dar bandė gelbėti vyriškį, tačiau nesėkmingai | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija šalia Kalniečių parko: kauniečiai dar bandė gelbėti vyriškį, tačiau nesėkmingai

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog šaltą trečiadienio vakarą Kalniečių mikrorajone žuvo pėstysis, partrenktas lengvojo automobilio.

Pirminiais duomenimis, tragiška avarija įvyko, kai P.Lukšio gatve važiavusiam dvidešimtmečiui „Mercedes Benz“ vairuotojui prieš pat akis ties Kalniečių parku išniro vyriškis. Jis kliudytas kairiuoju automobilio sparnu. Avarijos metu sudaužytas ir lengvojo automobilio priekinis stiklas.

Policija pranešimą apie įvykį gavo apie 20:30 val. Kaip pasakoja įvykio liudininkai, kol nebuvo atvykę medikai, partrenktą vyriškio gyvybę puolė gelbėti pro šalį ėję praeiviai. Jie nedelsiant prišoko prie partrenkto žmogaus ir bandė daryti dirbtinį kvėpavimą ir gaivinti vyriškį, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Atvykę medikai galėjo tik konstatuoti vyriškio mirtį ir atnešė juodus maišus, kuriais buvo uždengtas kūnas.

Paskelbus informaciją portale „Kas vyksta Kaune”, atsiliepė ir įvykio liudininkė Monika, kuri teigia, jog P.Lukšio gatve važiavo pirma juosta, kai jų automobilį kaip stovintį aplenkė „Mercedes Benz”.

„Vaizdas toks, kokio niekada nenorėčiau daugiau pamatyti. „Mercedes Benz” greitis galėjo būti dvigubai didesnis nei mūsų, mes judėjom 40-50 km/h greičiu. Pati dar dabar esu šoke. Stiprybės artimiesiems”, – baigdama savo trumpą laišką, rašo skaitytoja.

Dar vienas kaunietis atsiuntė vaizdo įrašą ir stebisi, kodėl vyriškį gaivino praeiviai, o tuo tarpu pareigūnai tiesiog stovėjo ir laukė. „Negi jie negali suteikti pirmosios pagalbos ir pabandyti atgaivinti nelaimėlį?”, – klausia kaunietis Matas.

„Mercedes Benz“ vairuotojas sakė, kad pėstįjį pastebėjo tik smūgio metu, jis tarsi išniro iš tamsos. Nuo susidūrimo vietos kūnas gulėjo už 20-ies metrų, dar maždaug tokiu atstumu nuo kūno sustojo ir automobilis.

Kauno apskrities policijos budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad žuvęs vyriškis – maždaug 45-erių metų amžiaus.

Netoli šios vietos yra pėsčiųjų perėja, tačiau ji įrengta už avarijos vietos, todėl labiausiai įtikinama avarijos priežastis yra ta, kad žuvęs pėstysis bandė kirsti judrią gatvę ne pėsčiųjų perėjoje, o vairuotojas ne itin gerai apšviestoje gatvėje jo nepastebėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA