Kaune vietoj vienos nemokamos čiuožyklos bus net keturios | Kas vyksta Kaune

Kaune vietoj vienos nemokamos čiuožyklos bus net keturios

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Jau įprasta, kad atšalus orams mieste išliejama čiuožykla, kuria nemokamai gali mėgautis visi kauniečiai ir miesto svečiai. Šiais metais nuspręsta, kad čiuožyklos atsiras net trijose miesto vietose.

Greičiausiai šiandien arba rytoj bus pradėta konstruoti čiuožykla ties S. Dariaus ir S. Girėno paminklu, netoli įėjimo į Ąžuolyną. Po to seks tradicinę vieta – Kauno Rotušės aikštėje. Trečioji vieta, kur kauniečiai nemokamai galės pramogauti – Panemunės paplūdimys.

„Žiūrėsime, ar pasiteisina ir miestiečiai čiuožyklas naudoja. Jei bus poreikis, kitais metais gal dar daugiau vietų atsiras, kur bus įrengta čiuožykla. Tai bus natūraliai šaldomos čiuožyklos, tad kiek jos mieste bus, priklausys nuo orų. Stebėsime prognozes ir ar žmonės naudojasi miesto čiuožyklomis, tad jei atšils orai, o po to vėl atšals, žiūrėsime, gal ir prikelsime jas dar kartą“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Kaip visada, kauniečiai miesto čiuožykla galės mėgautis nemokamai. Neturintys savų pačiūžų, galės jas vietoje išsinuomoti už simbolinį mokestį. Šiuo metu kai kurie kauniečiai jau išsitraukę savo pačiūžas ir mėgaujasi žiemos malonumais ant Lampėdžio ežero, o artimiausiomis dienomis galės tai daryti dar trijose miesto vietose.

ATNAUJINTA 16.52 val.

Savivaldybės atstovai patikslino informaciją. Mieste atsiras bent keturios čiuožyklos. Ketvirtoji bus išlieta Aleksote, Vinčių gatvėje šios bendruomenės prašymu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA