Kam Kalėdos, o kam eilinė darbo diena | Kas vyksta Kaune

Kam Kalėdos, o kam eilinė darbo diena

Kas vyksta Kaune nuotr.

Didžiosios metų šventės daugeliui – kupinos džiaugsmo akimirkų susitikus su artimaisiais, seniai matytais šeimos nariais. Tačiau ne visiems. Dalis žmonių, nepaisant ilgojo šventinio savaitgalio, priversti šventes leisti ne su artimųjų draugija, o savo darbo vietoje.

Prieš pat šventes internete nuvilnijo žinia, jos Seimo nariai neišdrįso apriboti didžiųjų prekybos centrų darbo laiko per šventes, kaip tai yra įprasta visame pasaulyje. Tačiau ne tik prekybos centrų darbuotojai Kalėdas leidžia su bendradarbiais.

Kad dirbti per šventes gali tekti, žino daugelio tarnybų darbuotojai, besidarbuojantys slenkančiu grafiku. Ugniagesiams, policininkams, medikams, avarinių tarnybų darbuotojams šventinės dienos yra tokios pačios kaip ir darbo.

Viešojo transporto vairuotojai taip pat jau seniai priprato prie šventinių ir naktinių darbo valandų ir švenčiančius kauniečius jie veža tiek iš įvairių vėlai pasibaigusių renginių, tiek nakties metu, jau nekalbant apie savaitgalius ir šventines dienas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ visiems dirbantiems švenčių metu linki atrasti laiko sau ir artimiesiems, jei ne per šventes, tai bent jau praėjus joms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA