Kauniečiai atsiliepė į pagalbos šauksmą: dingęs taksi automobilis rastas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai atsiliepė į pagalbos šauksmą: dingęs taksi automobilis rastas

Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija ketvirtadienį sulaukė kauniečio pagalbos šauksmo, kuriuo dalinamės su visais kauniečiais. Skaitytojas Artūras pasakoja, kad prieš pat šventes nutiko įvykis, dėl kurio šios artėjančios šventės nėra ramios.

Kaunietis rašo, jog yra vienas iš taksi firmos savininkų. Bėda tokia, kad trečiadienį, su firmos automobiliu dirbantis taksi vairuotojas taip prisigėrė, kad antrą dieną neina jo su firmos automobiliu surasti.

Vairuotojas jau antra diena nekelia telefono ragelio, nėra jokių žinių apie jo buvimo vietą. Taksi firmos atstovas baiminasi, kad su automobiliu yra važinėjama miesto gatvėmis ir gali būti, kad jo vairuotojas yra neblaivus.

„Mes kreipėmes į policiją del tarnybinio taksi automobilio dingimo, yra paskelbta jo paieška. Galbūt automobilis stovi kažkur mieste, galimas dalykas, kad jie girti ir važinėja su ja. Automobilis „Ford“ gali stovėti Viljampolėje, Kranto alėjoje arba Vaišvydavoje.

Dingęs automobilis „Ford Mondeo“ – dangiškos spalvos, 2000-ųjų metų gamybos. Valstybinis numeris T14126.

Kaunietis nori surasti firmos automobilį, kol neatsakingas jo vairuotojas nepridarė problemų ar nesukėlė kokio skaudaus įvykio miesto gatvėse.

ATNAUJINTA 15:00

Su portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekė keli skaitytojai, kurie pranešė apie dabartinę automobilio dislokacijos vietą. Kaip jie teigia, taksi automobilis paliktas Šlienavoje jau antra para.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba per Facebook puslapį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA