Sumuštininė „Stop & Go“ traukia kauniečius savo išskirtinumu | Kas vyksta Kaune

Sumuštininė „Stop & Go“ traukia kauniečius savo išskirtinumu

R. Tenio nuotr.

Ar jau teko paragauti vienintelių Kaune sumuštinių? Kavinė – sulčių baras „Stop & Go“ centre daugiau nei metus vilioja kauniečius gardžiais sumuštiniais ir šviežiais vaisių kokteiliais, tad kviečia užsukti ir patiems įsitikinti, kad mieste daugiau nieko panašaus nerasite.

[galerija kiek=””]

Laisvės alėjoje 37 įsikūrusi kavinė „Stop & Go“ pasižymi išskirtiniu formatu. Išalkusius kauniečius pasitinka ne tik šviesaus dizaino patalpos, bet ir skanus greitas maistas, kuris gaminamas tik klientui užsakius. Čia siūloma įvairiausių rūšių karšti sumuštiniai, o norintys paskanauti kuo nors ypatingu, gali sumuštinį iš įvairių ingredientų susikomplektuoti ir pats.

Be sumuštinių, miestiečiams galima pasirinkti salotas ar japonišką sushi. Šiame kavinės „Stop & Go“ padalinyje sukami įvairūs sushi, kurie tiks ne tik pietums, bet taip pat ir šventėms. O kad viskas būtų dar skaniau, kviečiame paragauti šviežių, ką tik spaustų vaisių kokteilių, kurie suteiks jėgų ir vitaminų dozę visai dienai.

Kavinė iš tiesų draugiška visiems. Čia įrengta mamos ir vaiko erdvė, tad šeimos gali leisti sau su vaikais pasimėgauti skaniais užkandžiais.

Kaune kavinė – sulčių baras „Stop & Go“ įsikūrusi dar keliose vietose: „Girstutyje“, prekybos miestelyje „Urmas“ bei senamiestyje, Vilniaus g. 4. Kavinėse pasitinka malonus personalas bei jauki aplinka. Iš visų padalinių dizainu išsiskiria senamiestyje įsikūręs „Stop & Go“, nes čia viskas pritaikyta prie senojo miesto auros.

Daugiau apie vienintelius Kaune sumuštinius galite ieškoti kavinės „Stop & Go“ interneto svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA