Kauno rajono įmonėms – aukso medaliai | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono įmonėms – aukso medaliai

Krs.lt nuotr.

Dvi Kauno rajono tekstilės įmonės – „Vilkijos Gija“ ir „Garlita“ – Kalėdų išvakarėse už išskirtinius gaminius pelnė aukso medalius.

[galerija kiek=”8″]

Kasmetinį konkursą „Lietuvos metų gaminys“ organizuoja Lietuvos pramonininkų konfederacija. Gruodžio 11 d. Vyriausybės rūmuose konkurso nugalėtojams medalius teikė Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ir LPK prezidentas Robertas Dargis.

Konkurso tikslas – didinti aukštos kokybės lietuviškų prekių konkurencingumą, skatinti vartotojus rinktis vietos gamintojų produkciją. Konkursas rengiamas jau 19-tą kartą.

Inovacijomis pasaulyje garsėjanti „Garlita“ šiemet pristatė megztinį, kuris yra atsparus vandeniui, dėmėms, išgarina drėgmę ir palaiko kūno temperatūrą. „Vilkijos Gija“ aukso medalį pelnė už besiūlį šiltą kompleksą. Bendrovės generalinis direktorius Valdas Pacevičius tvirtino, kad šis drabužis ypač praverčia nardytojams.

Šiemet „Vilkijos Gija” pelnė aukso medalį ir parodoje „Rinkis prekę lietuvišką”.
Pasveikinti „Vilkijos Gijos“ kolektyvo su laimėjimais ir artėjančiomis Šv. Kalėdomis pirmadienį atvyko didelis būrys svečių, tarp kurių buvo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, LR Seimo nariai Raminta Popovienė ir Antanas Nesteckis, Šv. Jurgio bažnyčios klebonas Virginijus Dudonis, Vilkijos seniūnas Arūnas Bačiūnas, vietos bendruomenės nariai.

„Jūs ne kartą įrodėte, kad ir atokiuose miesteliuose gali būti kuriami inovatyvūs gaminiai. Linkiu jums ir toliau gražiais darbais garsinti Kauno rajoną“,- sveikino kolektyvą V. Makūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA