„Kas vyksta Kaune“ toliau švarina miestą | Kas vyksta Kaune

„Kas vyksta Kaune“ toliau švarina miestą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Redakciją pasiekė informacija, kad vienoje Kauno vietoje pradėjo dygti elektronikos sąvartynas. Patikrinus, rasta elektroninių atliekų krūva. Apie sąvartyną pranešta aplinkosaugininkams ir, panašu, jog buvo sureaguota.

Praėjusią savaitę pastebėta, kad Draugystės gatvėje kažkas pradėjo mesti įvairias elektronines atliekas – monitorius, televizorius ir pan. Manyta, kad dėl atliekų specifiškumo, galėjo būti, kad taip šiukšlėmis atsikrato kokia nors įmonė.

Visa turima informacija ir padarytos nuotraukos buvo perduotos aplinkosaugininkams. Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė patikino, jog Draugystės gatvėje, važiuojant link radijo gamyklos, elektronikos sąvartynas perleistas sutvarkyti UAB „Kauno švara“.

Tuo tarpu Aplinkos ministerijos Kauno regiono departamento specialistas Rytis Dobilas portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad didžiųjų elektronikos atliekų jau nebėra, likusios tik smulkūs stiklai ir įvairios atraižėlės, kurio ir žemės nelabai eina iššluoti. Negana to, keliukas prie kurio kažkas įsigudrino palikti atliekas, jau perkastas, todėl užkirstas kelias kitiems čia išmesti šiuksles.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA