Skaitytojai klausia: Kodėl šalia perėjų budi policininkai ir dega žvakutės? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai klausia: Kodėl šalia perėjų budi policininkai ir dega žvakutės?

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kauno pagrindinėse gatvėse antradienio vakarą šalia perėjų degė žvakutės bei stovėjo policininkai. Tai buvo asociacijos „Rytojaus Lietuva“ organizuojama akcija „Šventes pasitikime kartu: saugios ir šviesios perėjos“, kurios metu jiems talkino ir Kauno policija bei savivaldybė

Portalo „Kas Vyksta Kaune” skaitytojai redakcijai pranešė, jog Petrašiūnuose, Šilainiuose bei likusiose miesto pagrindinėse gatvėse abipus perėjų dega po kelias žvakutes.

Kauno miesto ir rajono ribose esančiose pavojingiausiose nereguliuojamose perėjose budėjo Kauno apskrities policijos pareigūnai, Lietuvos policijos mokyklos kursantai bei jaunimo asociacijos atstovai ne tik dalino atšvaitus, priminė atšvaito dėvėjimo taisykles bei teikė kitą informaciją saugaus eismo tema, bet ir uždegė po žvakutę. Taip raginami tiek vairuotojai, tiek pėstieji eismo dalyviai susimąstyti apie saugų elgesį keliuose – išvengti skaudžių nelaimių ir artėjančias šventes pasitikti kartu.

Kaip redakcijai teigė Kęstutis Kurlys, akcijos metu Kauno miesto savivaldybė taip pat įsipareigojo pakeisti visas perdegusias gatvių žibintų lemputes ir užtikrinti apšvietimą pavojingose perėjose.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija linki vairuoti saugiai ir išlikti atidiems tamsiuoju paros metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA