Kaune atidaryta didžiausia „Žalgirio“ atributikos parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta didžiausia „Žalgirio“ atributikos parduotuvė

Zalgiris.lt nuotr

Nuo šiol Kauno „Žalgirio“ gerbėjai galės dar lengviau pasirūpinti mylimos komandos atributika.

Penktadienį Kaune, Kęstučio g. 52, įvyko iškilmingas „Zalgirisshop.lt“ parduotuvės atidarymas, kuriame apsilankė ir pati Lietuvos čempionų komanda.

Oficialiame atidaryme dalyvavę žalgiriečiai ne tik dalino autografus, bendravo su komandos aistruoliais, bet ir spėjo atlikti simbolinius vaidmenis.

Štai komandos kapitonas Paulius Jankūnas, drauge su ekipos direktoriumi Pauliumi Motiejūnu, tradiciškai perkirpo žalią atidarymo juostelę, o pirmuoju parduotuvės pirkėju spėjo tapti Edgaras Ulanovas.

Atidarymo metu Kauno komandos krepšininkai nestokojo geros nuotaikos. P.Jankūnas atskleidė, jog Mantui Kalniečiui puikiai tinka sportinis galvos raištis su „Žalgirio“ logotipu, kurį jau galima įsigyti naujai atidarytoje parduotuvėje, o kiti žalgiriečiai tiesiog smagiai leido laiką gerbėjų apsuptyje.

Pakeliui į „Žalgirio“ areną įsikūrusios parduotuvės įvaizdžiu rūpinosi ir gerą aurą stilingu interjeru užtikrino architektė Sigita Kundrotaitė-Savickė.

Primename, jog tituluočiausios Lietuvos komandos atributiką įsigyti galima internetinėje parduotuvėje bei Kauno „Akropolyje“ įsikūrusiame filiale. Netrukus duris atvers ir dar viena parduotuvė Kauno oro uoste.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA