Jaunuoliai su BMW paaukojo savo automobilį, kad sustabdytų girtą vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Jaunuoliai su BMW paaukojo savo automobilį, kad sustabdytų girtą vairuotoją

R. Tenio nuotr.

Prieš vidurnaktį įvyko avarija, kurios istorija primena serialą „Kobra 11“. BMW vairuojantys kauniečiai vijosi girtą vairuotoją, užkirto jam kelią, o šis rėžėsi į jų automobilį. Kaltininkas išvežtas į gydymo įstaigą. Tuo tarpu specialiųjų tarnybų atstovai pateikia skirtingas nelaimės aplinkybes.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, apie 23.30 val gaudynės prasidėjo kažkur ties Varnių tiltu. Keli kauniečiai pamatė, kad kelyje neadekvačiai elgiasi priešais važiuojantis „Peugeot“ automobilio vairuotojas. Jie pradėjo jį vytis ir bandyti visaip sustabdyti, tačiau šis nestojo.

BMW ekipažas važiuodamas paskui „Peugeot”, jį įvarė į akligatvį ir užblokavo gatvę, galvodami, kad taip pavyks sulaikyti neblaivų vairuotoją, kol atvyks iškviesti pareigūnai. Tačiau neblaivus vairuotojas pasiduoti neketino, jis akligatvyje išvartė gyvenamųjų namų tvoras ir rėžėsi į BMW, kur savo kelionę ir baigė. Girtą vyrą vaikiusi kompanija išdaužė „Peugeot” automobilio langą, į lauką ištempė vairuotoją ir prispaudė jį prie žemės. Tokių veiksmų teko imtis, nes neblaivus vyras už „Peugeot” vairo vis nerimo: važiuodamas galu kelis kartus trenkėsi į BMW ir bandė pramušti šį kelio užtvarą.

Avarijos metu bėglys pats nukentėjo, todėl buvo išgabentas medikų.

Jį gaudę kauniečiai tvirtino, kad nuo jo sklido alkoholio kvapas. Jie matė, kaip į alkotesterį „Peugeot“ vairuotojas pripūtė 2.08 promilės. BMW ekipažo nariai sako, kad tik pastebėję neblaivų vairuotoją, iš karto susisiekė su bendruoju pagalbos centru, tačiau policijos pastiprinimo teko laukti ilgokai.

Keisčiausia tai, jog policijos budintis portalą „Kas vyksta Kaune” informavo, kad Laukuvos gatvėje įvyko paprasta techninė avarija, o tai reiškia, kad sužeistų žmonių nėra. Apie girtą vairuotoją taip pat neužsiminta. Tuo tarpu greitosios medicinos pagalbos atstovė apie avariją iš viso nežinojo. Ji teigė, kad Laukuvos gatvėje buvo sužeistas asmuo, tačiau muštynių metu, o ne avarijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA