Kaune atsidarė pirmasis tailandiečių greito maisto restoranas „Phun Kee Duck“ | Kas vyksta Kaune

Kaune atsidarė pirmasis tailandiečių greito maisto restoranas „Phun Kee Duck“

R. Tenio nuotr.

Mieste atsidarė nauja vieta, kur galima skaniai ir greitai pavalgyti. Tai ne šiaip eilinė kebabinė ar picerija, tai – pirmasis Kaune tailandietiškos virtuvės restoranas, kuriame maistas patiekiamas vos per kelias minutes.

Savanorių prospekte naujai atsidariusiame greito maisto tailandietiškame restorane „Phun Kee Duck“ siūloma paragauti dalelės tikrojo Tailando. Nors meniu nėra ilgas ir galima rinktis iš devynių patiekalų, tačiau jų sudėtis gali būti lengvai pritaikoma pagal kiekvieno kliento poreikius. Tailandiečių virtuvės maistas tiks ir tiems, kurie mėgsta skaniai ir aštriai pavalgyti, ir tiems, kuriems labiau prie širdies – švelnesni patiekalai. Siūlomą greitą maistą restorano šefai gali padaryti ir taip, kad jis būtų tinkamas ir vegetarams. Žinoma, meniu puikuojasi ir firminiai restorano patiekalai.

„Mes patys perkame produktus, gaminame padažus ir turime originalių receptų. Meniu – devyni patiekalai, iš kurių net šeši gali būti pritaikyti ir vegetarams. Pas mus nėra maistu prikimštų šaldiklių – patiekalai ruošiami čia ir dabar. O kadangi viskas gaminama didelėje kaitroje, maistas patiekiamas per maždaug keturias minutes“, – kalbėjo „Phun Kee Duck“ įkūrėjas Paulius Žekonis.

Vaikinas pasakoja, jog restorane galima pasimėgauti tikrais gurmaniškais patiekalais. Štai firminis patiekalas – antiena su kiaušinių makaronais – privers visus pirštus apsilaižyti. Be to, ateityje planuojama prie patiekalų patiekti ir tikrą tailandietišką arbatą, įvairų vyną ar pačių gamintą alų tam, kad visa tai sukurtų išskirtinį skonių derinį.

Kadangi „Phun Kee Duck“ restorane patiekalai paruošiami greitai, akcentuojama, jog – tai maistas išsinešimui. Be to, klientams, neturintiems laiko važiuoti pasiimti maisto, patiekalus galima pristatyti ir į namus.

„Phun Kee Duck“ atstovai neslepia, kad lojaliems klientams taikomos nuolaidos. Pigiau pasimėgauti greitai paruošiamu tailandietišku maistu gali ir moksleiviai bei studentai. Jiems suteikiama 15 proc. nuolaida.

Greito tailandietiško maisto restoranas „Phun Kee Duck“ įsikūręs Savanorių pr. 129-1. Paskanauti išskirtinės virtuvės maistu galima darbo dienomis 11-22 val., šeštadieniais – 12-22 val., o sekmadieniais – 12-21 val.

Daugiau apie „Phun Kee Duck“ galite sužinoti restorano „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA