Kalėdų informacijos centras kviečia dalyvauti konkurse ir įamžinti Kauną | Kas vyksta Kaune

Kalėdų informacijos centras kviečia dalyvauti konkurse ir įamžinti Kauną

R. Tenio nuotr.

Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras atidarė Kalėdų informacijos centrą. Jau tradiciškai kiekvienais metais atidaromame kalėdiniame informacijos centre galima rasti visus vykstančius renginius Kauno mieste šventiniu laikotarpiu, taip pat užsisakyti netradicines ekskursijas, įsigyti dovanų kuponų.

Šiais metais turizmo informacijos centras Kauno miestui bei miesto gyventojams taip pat ruošia dovaną. Nuo gruodžio 4 d. visi Kauno miestui neabejingi gyventojai kviečiami dalyvauti vaizdo klipų konkurse „Kaunas dalinasi metų laikais“. Vaizdo klipų konkurso tikslas – paskatinti miestiečius ir miesto svečius kurti vaizdo klipus, kurie pristatys, reprezentuos ir garsins Kauno miestą elektroninėje erdvėje. Tiesa, dovanos Kauno miestui bei vaizdo klipo autoriams dar teks palaukti.

Geriausią vaizdo klipą 2016 m. vasario 17 d. išrinks specialiai sudaryta komisija, o klipo autoriui bus įteiktas pagrindinis prizas – skrydis oro balionu 6 asmenims. Konkursui atsiųsti vaizdo klipai bus skirti miesto reprezentacijai ir reklamai bei naudojami socialiniuose tinkluose, miestą pristatančiose interneto svetainėse, tarptautinėse turizmo parodose. Konkurso komisiją sudarys miesto vadovai, komunikacijos ir rinkodaros specialistai, kultūros, turizmo ir verslo atstovai.

Organizuojamas konkursas bus tęstinis, nauji etapai bus paskelbti pavasarį, vasarą ir rudenį. Kauno miestas savo grožiu, kultūriniu ir istoriniu paveldu, gamta bei renginių gausa ir išskirtinumu pasižymi visais metų laikais, tad vaizdo klipų kūrėjams idėjų ir filmavimo išpildymo galimybių bus gana daug.

2013 m. ir 2014 m. Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras kartu su partneriais organizavo nuotraukų konkursus, kurie sulaukė itin didelio visuomenės susidomėjimo. Konkursams pateikta keli tūkstančiai nuotraukų, kurių dalis naudojama leidžiamuose leidiniuose, internetinėje erdvėje bei socialiniuose tinkluose. 2013 m. visuomenei taip pat pristatytas ir reprezentacinis vaizdo klipas „Kaunas dalinasi jausmais“, kuris sulaukė daug gerų įvertinimų, o miesto pristatymo tikslais naudojamas dar ir dabar.

Vaizdo klipus arba nuorodas jų parsisiuntimui konkurso dalyviai turi atsiųsti Kauno turizmo informacijos centrui ir konferencijų biurui, el. paštu info@kaunastic.lt

KAUNAS DALINASI VAIZDAIS

Konkurso organizatorius – VšĮ Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras.
Konkurso dalyvis – fizinis ar juridinis asmuo, susipažinęs su konkurso taisyklėmis bei atsiuntęs konkursui vaizdo klipą(us).

1. Konkursas vyksta nuo 2015-12-04 iki 2016-02-01. Vaizdo klipai arba nuorodos parsisiuntimui atsiunčiamos el. paštu info@kaunastic.lt
2. Siųsdami konkursui vaizdo klipą(us) patvirtinate, kad visos autoriaus teisės į vaizdo klipą priklauso Jums bei prisiimate visą atsakomybę pagal LR įstatymus dėl autoriaus teisių pažeidimo.
3. Dalyvaudami konkurse Jūs automatiškai suteikiate teisę neatlygintinai naudoti Jūsų sukurtus vaizdo klipus:
3.1 VšĮ Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro interneto svetainėje, socialiniuose tinkluose, kanale youtube ir kitose komunikacijos priemonėse, su galimybe vaizdo klipą neatlygintinai parsisiųsti.
3.2 Tretiesiems asmenims, siekiantiems atlikti informacijos apie Kauno miestą viešinimą ir / ar reklamą.
4. Geriausio vaizdo klipą 2016 m. vasario 17 d. išrinks specialiai sudaryta komisija, kurios sudėtis bus paskelbta iki 2016 m. vasario 1 d.
5. Konkurso organizatorius pasilieka teisę nepateikti konkurso dalyvio vaizdo klipų balsavimui ir vertinimui, jeigu organizatoriaus nuomone vaizdo klipas nėra tinkamas viešam publikavimui, vaizdo klipe negalima identifikuoti, kad jis darytas Kaune, yra nereprezentatyvus arba kyla įtarimų dėl autorinių teisių arba jeigu vaizdo klipas yra sukurtas prieš daugiau kaip 12 mėn. ir yra populiarus bei gerai žinomas.
6. Konkurso vertinimui negali būti pateiktas Kauno kino studijos sukurtas vaizdo klipas “Kaunas dalinasi jausmais” ar šio įrašo iškarpos bei montažas.
7. Konkursui gali būti pateikiami ne žemesnės kaip HD kokybės įrašai.
8. Jūsų asmeniniai duomenys nebus publikuojami arba naudojami rinkodaros tikslais.
9. Prizų fondas. Pagrindinis konkurso prizas – skrydis oro balionu 6 asmenims. Papildomas prizas / prizai bus paskelbti konkurso metu.
10. Organizatorius pasilieka teisę keisti konkurso taisykles.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA