„LectorPro” Kaune kuria naują vietą norintiems tobulėti | Kas vyksta Kaune

„LectorPro” Kaune kuria naują vietą norintiems tobulėti

Organizatorių nuotr.

„LectorPro” – kalbų mokymo centras ir egzaminų ruošimo mokykla atveria savo duris ne tik abiturientams, bet ir išvykstantiems dirbti į užsienį arba studentams, kurie nori išvykti pagal Erasmus programą.

Egzaminų ruošimo mokykla išleido jau aštuonias abiturientų laidas. Puikių rezultatų dėka, abiturientai įstojo į norimas specialybes ir tęsia mokslus ne tik Lietuvos, bet ir užsienio universitetuose. Puikių ir kompetetingų lietuvių, anglų kalbų, matematikos, chemijos ir biologijos korepetitorių dėka mokiniai turi galimybę pasiruošti abitūros egzaminams. ,,Sistemingas pasiruošimas egzaminams, kruopšti egzamino temų analizė, mokinio spragų identifikavimas ir jų eliminavimas – suteikia būsimam studentui pasitikėjimo, kuris neleidžia pervargti prieš egzaminus, padeda išvengti streso egzamino metu. Tik tokiu atveju abiturientas gali tikėtis aukščiausių įvertinimų”- teigė LectorPro komunikacijos specialistė.

Chemija ir biologija – norintiems studijuoti mediciną

„LectorPro” kasmet išleidžia dešimtis abiturientų, norinčių studijuoti mediciną. Abiturientai klaidingai mano, jog vietoj chemijos egzamino užteks privalomo matematikos egzamino. „LectorPro” chemijos mokytoja-ekspertė, patikina, jog jei dabar apleisite chemiją, studijų metais kils didelių sunkumų. Norintiems studijuoti mediciną yra būtina išmanyti biologiją ir chemiją.

Išmanioji matematika – ypač gabiems moksleiviams

„LectorPro” suteikia galimybę išskirtinių gebėjimų mokiniams tobulėti. Pamokų metu sprendžiami logikos, aukštosios matematikos uždaviniai, kurie tobulina loginį mastymą, padeda pasiekti aukštų rezultatų olimpiadose.

„LectorPro” naujiena – atidarytas kalbų mokymo centras

„LectorPro” unikalus kalbų mokymo centras organizuoja anglų, ispanų, norvegų kalbų kursus išvykstantiems dirbti į užsienį. Pasirinkę šias kalbas klientai išmoks šnekamosios bei oficialios kalbos. Susipažins su pamatinėmis gramatikos struktūromis, išmoks jas taisyklingai vartoti, gebės mokytis užsienio kalbos savarankiškai, pažins mokomosios kalbos šalies kultūrą. Įgiję kalbos vartojimo pagrindus, galės organizuotai ar savarankiškai mokytis verslo, profesinės kalbos.

„LectorPro” suteikia pagalbą studentams, išvykstantiems pagal Erasmus programą

„LectorPro” suteikia unikalią galimybę studentams išvykstantiems pagal Erasmus programą mokytis ispanų, norvegų, anglų, prancūzų, vokiečių kalbų. Intensyvaus, vos dviejų mėnesių trukmės kurso metu studentai orientuosis į komunikaciją. Labai svarbu ne tik kalba, kurią mokosi studentai, bet ir pačios šalies, š kurią ketina vykti, kultūra. Visą reikalingą mokomąją (ir ne tik) medžiagą suteikia kalbų centras „LectorPro”.

Daugiau informacijos rasite čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA