Įžiebta Kauno Kalėdinė eglutė | Kas vyksta Kaune

Įžiebta Kauno Kalėdinė eglutė

E.Virkečio nuotr.

Kaune prasidėjo Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė bei skelbiamas jau tryliktąjį kartą rengiamos „Išsipildymo akcijos” startas.

20.05 val. įžiebta unikaliausia Lietuvoje Kauno Kalėdinė eglutė, kurią vainikavo fejerverkai.

Žmonės, belaukdami eglutės įžiebimo bei koncerto, buvo nusiteikę itin džiugiai, būriavosi ir užsiėmė vietas prie scenos. Kiti vaikščiojo po Kalėdinį miestelį bei užkandžiavo.

Jau 19.30 val. prasidėjusiame renginyje buvo pristatyta pasaka apie svajonę, vyko Merūno Vitulskio, Lino Adomaičio ir kitų atlikėjų pasirodymai.

Šiuo metu galite matyti vaizdą iš Rotušės varpinėje įrengtos vaizdo kameros, o transliacijai prasidėjus, bendradarbiaujant su TV3 televizija ir kompanija „Elitaz”, kuriai šiais metais patikėta organizuoti didįjį eglutės įžiebimą, turite galimybę matyti gyvai ir visą renginį.

[susije_video kurie=””]

„Kas vyksta Kaune” primena, jog kelis metus iš eilės, menininkės Jolantos Šmidtienės suburta komanda kūrė kiek netradicines eglutes iš butelių ar puodelių, tačiau šiemet, išklausius visuomenės nuomonę ir vertinimus, nuspręsta kurti mišku kvepiančią, tačiau prie interneto prijungtą eglutę, kuri turėtų nustebinti daugelį – šiais metais eglutės papuošimus bus galima valdyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA