M.Mikutavičius: Mūsų daug ir mes žinome, kaip vieni kitiems padėti | Kas vyksta Kaune

M.Mikutavičius: Mūsų daug ir mes žinome, kaip vieni kitiems padėti

J. Danielevičiaus nuotr.

Lapkričio 28 dieną, šeštadienį, 19.30 val. tiesioginės transliacijos metu bus pristatytos tryliktosios TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ ligoniukų istorijos bei Kauno miesto Rotušės aikštėje įžiebtas gerumo ir vilties simbolis – Šv. Kalėdų eglė.

Šių metų renginyje, kurį galima bus stebėti ne tik per TV3, bet ir portalą „Kas vyksta Kaune”, žiūrovai išvys talentingų vaikų ir jų globojamų ligoniukų susitikimus, kurie atskleis, kaip užsimezgė jų ypatinga draugystė. Šios istorijos tik dar kartą parodys, kad vaikai, nesvarbu, ar sunkiai sergantys ir žengiantys pirmuosius savarankiškumo žingsnius, ar jau spėję pasiekti aukštumų, yra panašūs. Visi jie nori būti mylimi, globojami, trokšta juoktis, žaisti, sportuoti, bendrauti.

Renginys suvienys geros valios žmones kilniam tikslui – padėti likimo nuskriaustiems vaikams. Kaune bus įžiebta įspūdinga Kalėdų eglė, akcijos globojamiems herojukams gražiausius pasirodymus dedikuos talentingiausi šalies dainininkai. Vienas iš ypatingą nuotaiką ir šilumą spinduliuosiančio renginio vedėjų bus Marijonas Mikutavičius.

„Mes visi sergame gripu ir todėl mums lengviau. Mūsų daug ir mes radome būdus, kaip su tuo kovoti. Mes operuojame apendicitus, gipsuojame rankas bei kojas ir mums lengviau. Mūsų daug ir mes žinome, kaip vieni kitiems padėti. Bet yra žmonių, kurių ligos išskirtinės, jos retos ir daugeliui nežinomos, nepastebimos. Jie vieniši su savo nelaimėmis skausmo šešėliuose. Jie pamiršti. Jie tarsi iškritę iš bendros istorijos. Tarsi išplėštas lapas iš visų mūsų gyvenimo. Ir tai neteisinga. Jie mūsų žmonės ir „Išsipildymo akcija“ nori juos susigrąžinti, ir jei įmanoma, padėti“,– sakė būsimojo renginio vedėjas.

„Išsipildymo akcijos“ pristatymas įžiebiant Šv. Kalėdų eglutę jau tampa gražia tradicija. Šiais metais „Išsipildymo akcija“ svečiuosis Kaune, šiame mieste įžiebsime švenčių dvasią ir gerumą. Koncerto studija šiemet bus ypatinga, nes vedėjai su istorijų herojukais bendraus iš scenos, įkurtos būtent eglutės viduje.

Paramos projektas „Išsipildymo akcija“ sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Daugiau negu dešimtmetį perkopusi tradicija kasmet gelbsti tiems, kuriems mūsų pagalbos reikia labiausiai. Per dvylika didžiausio televizijos paramos projekto Lietuvoje metų suaukota daugiau negu 7,6 mln. eurų. Už šias lėšas likimo nuskriaustiems vaikams suteikta būtiniausia pagalba: buvo perkami vaistai ir medicininė įranga, atliekamos operacijos, gerinama buitis ir teikiama papildoma reabilitacija.

Nelikime abejingi mažiesiems ligoniukams, kuriems mūsų visų pagalbos reikia labiausiai. Kviečiame aukoti skambinant arba siunčiant SMS, įrašant žodį VAIKAMS trumpaisiais telefono numeriais.

1890 – auka 1 euras
1891 – auka 2 eurai
1892 – auka 3 eurai

Norėdami paaukoti didesnę sumą, apsilankykite www.issipildymoakcija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA