Neramus ketvirtadienio vakaras Kaune: grasinta užnuodyti prekybos centrą, rastas įtartinas krepšys | Kas vyksta Kaune

Neramus ketvirtadienio vakaras Kaune: grasinta užnuodyti prekybos centrą, rastas įtartinas krepšys

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė apie įvykį, ketvirtadienio vakarą ant kojų sukėlusį padidintą Kauno policijos dėmesį.

Lapkričio 26 d. 20 val. 48 min., į BPC paskambinęs pilietis, pranešė, kad turi garso įrašą, kuriame, pasak jo, skamba grasinimai užnuodyti dujomis prekybos centrą, esantį Kaune.

Kauno policija atsiriboja nuo platesnės informacijos suteikimo motyvuodami tuo, kad vyksta ikiteisminis tyrimas.

Tuo tarpu portalo „Kas vyksta Kaune” šaltinių teigimu, panašiu metu vienas incidentas užfiksuotas prekybos centre „Akropolis”.

Kauno „Akropolio” valdytoja, atsakydama į portalo „Kas vyksta Kaune” užklausimą apie vakaro įvykius jų prekybos centre, sako, jog pastebėjus įtartiną krepšį, buvo susirūpinta dėl lankytojų saugumo.

„Vakar vakare, apie 21-22 val., gavome pranešimą, apie galimai PC paliktą įtartiną plastikinį krepšį. Kaip ir visuomet, orientuojantis į klientų ir darbuotojų saugumą, pasitelkiant mūsų apsaugos ir padidintas policijos pajėgas tikrinome gautą informaciją – buvo patikrintos visos PC patalpos, automobilių stovėjimo aikštelė ir visas perimetras aplink Kauno Akropolį. Informacija nepasitvirtino. Tolimesnį tyrimą atlieka policijos pareigūnai”, – apie įvykius komentuoja Kauno „Akropolio” valdytoja Brigita Kuodytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA