Prieš šventes atsikratykite nereikalingų daiktų ir padovanokite juos kitiems | Kas vyksta Kaune

Prieš šventes atsikratykite nereikalingų daiktų ir padovanokite juos kitiems

Organizatorių nuotr.

Nepelno siekianti organizacija kviečia kauniečius atlaisvinti savo namus nuo jau nebereikalingų daiktų, atnešti juos prie Kauno savivaldybės ir padovanoti tiems, kuriems jų labiausiai reikia.

Artėjant šventiniam laikotarpiui norisi pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir žmones , kuriems likimas nebuvo toks dosnus ir nesuteikė tiek džiaugsmo kiek kitiems. Nepelno siekianti „Kerol“ organizacija, vykdanti visuomenės gerovės projektus, kviečia kauniečius ir visus kitus prisijungti prie labdaringos gerumo akcijos „ Daiktų kelionė“.

Daiktų surinkimo akcijos tikslas – paremti daiktais nepasiturinčias jaunas, gausias šeimas, neįgaliuosius ir tokiu poelgiu dovanoti jiems džiugią ir pozityvią nuotaiką. Visi galime prisidėti kilniais poelgiais ir tai padaryti visiškai nesunku.

Namuose per visus metus dažnai susikaupia daug nebereikalingų, tačiau kitiems buičiai taip reikalingų daiktų. Tai gali būti jau pabodę drabužiai, žaislai, nebenaudojami baldai ar buitinė technika. Nutinka ir taip, kad sugalvojate atnaujinti savo kalėdines dekoracijas ar patį svarbiausią kalėdinį akcentą – kalėdinę eglutę, kuri vaikams pažadina vaikystės, artumo jausmą bei sustiprina Kalėdų laukimą.

Siūlome tinkamai panaudoti Jums nereikalingus daiktus ir padovanoti juos stokojantiems, tokiu būdu ne tik atlaisvinsite savo namus naujiems pirkiniams, suteiksite neapsakomo džiaugsmo daugybei kitų žmonių, bet ir ugdysite pilietiškumo jausmą, skatinsite kitus daryti gerus darbus. Vienykimės kurti geresnę visuomenę savo vaikams ir ateities kartoms, juk šeima – svarbiausia visuomenės ląstelė.

2015 metams einant į pabaigą, Kaune planuojamos trys daiktų surinkimo akcijos, kurių pirmoji vyks š. m. lapkričio 27 dieną, 12 valandą, prie Kauno miesto savivaldybės (Laisvės al. 96, Kaunas).

Renginio metu kiekvienas norintis galės dovanoti nenaudojamus daiktus, dalyvauti fotosesijoje, kurioje nusifotografavę šalia akcijos stendo turėsite galimybę laimėti šaunų prizą!

Maloniai laukiame visų Jūsų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA