Kaune po parduotuvės apiplėšimo siautėjo kirviu ginkluotas vyras | Kas vyksta Kaune

Kaune po parduotuvės apiplėšimo siautėjo kirviu ginkluotas vyras

delfi.lt 2015/11/24 17:21
DELFI nuotr.

Antradienį apie vidurdienį Kaune, adresu Jurbarko g. 5 esančioje „Army Shop“ parduotuvėje, siautėjo įžūlių plėšikų pora. Jie nė neketino slėpti savo nusikaltimo. Striukes atvirai į maišą susipakavęs plėšikas ėmė grasinti pardavėjai, o prieš apsaugos darbuotoją užsimojo kirviu. Po to sugebėjo pabėgti nuo pareigūnų.

Kaip DELFI pasakojo parduotuvės vadovas, pardavėjos pamatė, kad atėjo gana tvirto sudėjimo vyras ir jauna moteris. Abu paėmė brangias striukes ir ėmė kišti jas į maišą. Viena pardavėja priėjo prie jų ir pasidomėjo, ką žmonės daro.

Įžūlus vagis nebuvo nusiteikęs mandagiam pokalbiui – ėmė plūsti pardavėją, grasinti, kad sumuš ir puolė. Patalpa filmuojama, tačiau atėjūnams, panašu, kad tai nebuvo svarbu.

Užpulta pardavėja ėmė bėgti, kita dar jį bandė sulaikyti ir nuo plėšiko peties nutraukė kuprinę. Ji buvo tuščia. Prie ilgapirščių gaudynių tuoj pat prisijungė ir apsaugos darbuotojas.

Anot parduotuvės vadovo, įžūlus plėšikas ir kartu su juo striukes čiupusi moteris netrukus spruko iš parduotuvės. Juos gainiojosi apsaugos darbuotojas ir policijos pareigūnai, kurie į operatyviai sureagavo į pranešimą.

Jauna moteris sučiupta greitai, o vyras iš maišo išsitraukė kirvį ir ėmė grasinti apsaugos darbuotojui. Policijos pareigūnai įtariamąjį jau buvo užspeitę, tačiau vyras, patikinęs, kad pasiduoda, staiga šoko į šalia jo buvusį taksi ir dingo.

Moteris ir įtariamasis plėšikas policijos pareigūnams, anot parduotuvės vadovo, gerai žinomi. Tačiau vyro kol kas nepavyko pričiupti. Pavojingas ir kirviu ginkluotas vyras ieškomas. Parduotuvės vadovui ir pareigūnams praverstų ir žmonių pagalba.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA