Monika Linkytė gerbėjus Kaune apgaubs jaukiu ramumu | Kas vyksta Kaune

Monika Linkytė gerbėjus Kaune apgaubs jaukiu ramumu

Organizatorių nuotr.

Kaune jau 19-ąjį sezoną veikiantis muzikos klubas „Combo“ tęsi lankytojams duotą pažadą kviesti į įvairius, įdomius bei skambius renginius. Ką tik klube naujausią savo albumą pristačius Vidui Bareikiui, lapkričio 27-ąją koncertą čia surengs ne dienomis, o valandomis populiarėjanti jaunosios kartos dainininkė Monika Linkytė.

Atstovavimas Lietuvai „Eurovizijoje“, darbas su populiariausiu šalies duetu ir išleistas solinis albumas – tiek įvykių per vienerius metus taptų išbandymu net scenos senbuviui. Visgi vos 23-jų sulaukusi atlikėja Monika Linkytė su visais 2015-ųjų darbais susitvarkė tiesiog puikiai.

Parepetavusi piruetus su „Eurovizijos“ Vaidu Baumila dainininkė skubėdavo ne namo, o į Leon Somov & Jazzu studiją. Tai šio dueto prodiusuotas kūrinys „Po Dangum“ internete peržiūrėtas jau beveik 7 mln. Kartų. „Jūros mėlio spalvos muzika, klavišų skambesys iš 80‘s synthpop kraitės… Tai išties labai gražu“, – itin šiltai kūrinį vertina drąsiais kritiniais straipsniais garsėjantis muzikos žurnalistas Mindaugas Peleckis.

Rugsėjį išleistas debiutinis sodriomis popmuzikos spalvomis pulsuojantis Monikos albumas „Walk With Me“ renka gerbėjų ir kritikų liaupses. Aukščiau minėtas M. Peleckis, nepamiršęs teigiamai įvertinti ir minimalistiškai žaismingo albumo viršelio, savo apžvalgą baigė lakoniškai – „Gražus debiutas“. „Lietuvos ryto“ muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, kalbėdamas apie, jo žodžiais, stiprų popmuzikos darbą, mini jaukią ramybę ir teisingai pasirinktą naują atlikėjos kelią

Monika Linkytė, albumas „Walk With Me“ gyvai ir visi kiti svarbiausi atlikėjos gyvenimo kūriniai – jau lapkričio 27-ąją muzikos klube „Combo“. Bilietais į koncertą prekiauja „Tiketa“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA