Savaitės įvykių apžvalga: nuo išpuolio prieš V. Matijošaitį iki skaudžių avarijų | Kas vyksta Kaune

Savaitės įvykių apžvalga: nuo išpuolio prieš V. Matijošaitį iki skaudžių avarijų

Praėjusi savaitė Kaune buvo tikrai įtempta ir pilna įvairiausių įvykių. Vienas Kauno žurnalistas pasidalino ryškiausiais kadrais, atspindinčiais praėjusios savaitės realijas.

LNK žurnalistas – operatorius pasidalino lapkričio 2-8 dienomis įamžintomis akimirkomis. Prasideda viskas nuo išpuolio prieš Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, kuomet prie jo namų studentai pastatė Helovino dekoraciją, kuri priminė apie skaudžią mero žmonos žūtį.

Įsimintiniausiuose karduose taip pat ir katalikiškos vidurinės mokyklos mokytojos ir aštuntoko sekso skandalas bei degalinėse vykdyta krata.

Savaitės įvykių apžvalgoje – ir jaudinanti akimirka, kuomet pirmą kartą vos kelių mėnesių kūdikiui atlikta klausos operacija. Žinoma, stiprių emocijų sukelia ir skaudžios praėjusios savaitės avarijos, kuomet perėjoje buvo sužalotas pusamžis vyras bei BMW avarijos, nusinešusios gyvybę bei prie savo namų nušautas kriminalinio pasaulio atstovas, kuris vakar palydėtas į paskutiniąją kelionę.

Praėjusi savaitė tikrai pasižymėjo kriminaliniu aspektu, tačiau kauniečiai pastebi, jog buvo ir gražių akimirkų, mat vis daugiau atskleidžiama detalių apie artėjantį Kalėdinį laikotarpį mieste. Taip pat prisiminėme legendinę „Spurginę“ ir visuomenei pristatytą „Atgal į ateitį“ automobilį bei kitų gerų dalykų, tad negalime sakyti, kad Kaune viskas tik blogai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA