Troleibusų parke – išpuolis prieš kapitaliai suremontuotą troleibusą | Kas vyksta Kaune

Troleibusų parke – išpuolis prieš kapitaliai suremontuotą troleibusą

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ šaltiniai informavo, kad naktį iš antradienio į trečiadienį profesionalūs grafitininkai „išdailino“ ką tik kapitaliai suremontuoto troleibuso „Škoda“ išorę.

Portalo žiniomis, į policiją dėl šio įvykio UAB „Kauno autobusai“ vadovybė nesikreipė, o incidentą norima „pripaišyti“ maištingiems vairuotojams, kurie spaudžiami išeiti iš streikais pagarsėjusios profsąjungos. Troleibusų parke dirbantys teigia, kad nesutinkantys pereiti į kitą jų teises ginančią profesinę sąjungą, yra sodinami prie senųjų troleibusų „Škoda“.

UAB „Kauno autobusai“ atstovė Ramunė Tarandė patvirtino, jog toks incidentas tikrai buvo. Šiuo metu vertinama padaryta žala.

„Dabar išpaišytas troleibuso šonas yra plaunamas. Vėliau bus įvertinta žala ir nuspręsta, ar kreiptis į policiją, ar ne. Kol kas nežinome, kas galėjo tai padaryti, tačiau spėjame, kad grafitininkai į teritoriją pateko peršokę tvorą“, – komentavo R. Tarandė.

Atstovė atmetė „Kas vyksta Kaune“ šaltinių išsakytą nuomonę, jog dėl incidento kaltinami vairuotojai. Ir išpuolis nėra susijęs su tuo, jog vairuotojai turi vėl vairuoti senus troleibusus.

„Pas mus yra bendra tendencija, kad vairuotojas turi mokėti vairuoti tiek senąsias „Škodas“, tiek naujesnius „Solarius“. Dėl to vairuotojams ir keičiami troleibusai, kad jie mokėti dirbti su abejomis transporto priemonėmis“, – patikino UAB „Kauno autobusai“ atstovė.

„Kas vyksta Kaune“ redakcijos žiniomis, troleibusai parko teritorijoje išpaišomi jau ne pirmą kartą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA