Užmigęs vairuotojas prisidirbo su kaupu: sukėlė avariją ir pateikė padirbtas teises | Kas vyksta Kaune

Užmigęs vairuotojas prisidirbo su kaupu: sukėlė avariją ir pateikė padirbtas teises

Policijos nuotr.

Naktį Šilainiuose 29 metų vairuotojas užmigo prie vairo ir pridarė daug žalos ne tik sau, bet ir kitiems. Negana to, jog apgadino du automobilius, bet dar ir pateikė pareigūnams suklastotas teises.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog Šilainiuose, Baltijos gatvėje, ties Naujakurių stotele automobilis kliudė kitas dvi transporto priemones. Kauniečiai pasakoja, jog vairuotojas užmigo prie vairo. Policijos atstovė Odeta Tumelytė patvirtino šį faktą ir atskleidė dar vieną detalę, kuri dar labiau apkartino 29 metų vairuotojo gyvenimą.

„Lapkričio 10 d. apie 02.20 Kaune, Baltijos g., ties namu Nr. 93, 29 metų automobilio „Nissan“ vairuotojas nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės ir atsitrenkė į kitus du stovinčius automobilius („BMW“ ir „Mercedes Benz“), kuriuos apgadino. Vairuotojas teigia, kad užmigo. Blaivumui nustatyti paimtas vyriškio kraujas. Įvykis tiriamas.

Taip pat nustatyta, kad vairuotojas neturi teisės vairuoti transporto priemones. Vairuotojas patruliams pateikė, kaip įtariama, suklastotą vairuotojo pažymėjimą, todėl pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – patikino policijos atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA