Žurnalistės nužudymo byla: N.Kalaušis grasino ne kartą | Kas vyksta Kaune

Žurnalistės nužudymo byla: N.Kalaušis grasino ne kartą

delfi.lt 2015/11/09 11:46
DELFI nuotr.`

Kauno apygardos teismas tęsia bylos, kurioje Nerijus Kalaušis kaltinamas dviguba žmogžudystę, nagrinėjimą. Teisme paaiškėjo, kad N. Kalaušis ne kartą grasino žurnalistei Viltei Stankutei. Kaip paaiškėjo, vėliau savo planus iki šiol šešis kartus teistas vyras įvykdė.

Žurnalistę V. Stankutę ir Deividą Pavasarį N. Kalaušis nužudė praėjusių metų gruodžio 26-ąją. Savo kaltę vyras pripažįsta.

Teigiama, kad N. Kalaušis grasino V. Stankutei sudeginti namus, į kuriuos jį buvo priėmusi gyventi žurnalistė.

N. Kalaušis turi du vaikus su dviem skirtingomis moterimis. Viena iš jų su mažamečiu vaiku nuo N. Kalaušio pasislėpė Jungrinėje Karalystėje, jos adresas nežinomas iki šiol. Manoma, kad moteris sulaukė grasinimų ir nusprendė pasislėpti bei nutraukti bet kokius ryšius su N. Kalaušiu. Kaip paaiškėjo – ne be reikalo.

Vyresnė N. Kalaušio dukra gyvena Lietuvoje, jos motina žiniasklaidai yra pripažinusi, kad taip pat ne kartą sulaukė grasinimų ir vyro agresijos protrūkių.

N. Kalaušį nevaldomas agresijos priepuolis ištiko, kai V. Stankutė taip pat nusprendė nutraukti santykius su sunkaus ir neprognozuojamo charakterio vyru.

Praėjusių metų antrosios Kalėdų dienos vakarą, N. Kalaušis įsiveržė į V. Stankutės namus Giraitėje, bei peiliu subadė 31-erių moterį ir kartu su ja buvusį D. Pavasarį. Ekspertai nustatė, kad aukos neturėjo jokios galimybės pasipriešinti. Už dviejų žmonių nužudymą N. Kalaušiui gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

„Toks žmogus iki gyvenimo pabaigos turi sėdėti kalėjime. Jau tiek žmonių yra nuo jo nukentėję. Ką toks žmogus gali dar padaryti išėjęs į laisvę?“, – DELFI teigė V. Stankutės artimieji.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA