Neapsikentęs piktų komentarų, Kauno mero sūnus atsakė dėl „Ferrari” ir numerių BBD | Kas vyksta Kaune

Neapsikentęs piktų komentarų, Kauno mero sūnus atsakė dėl „Ferrari” ir numerių BBD

Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos interneto erdvę antradienio popietę susprogdino vaizdo klipas, kai Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, pasinaudojęs vienu iš šeimos naudojamų automobilių, pakvietė į Panemunės tilto atidarymą, interneto platybėse vėl kilo eilinė diskusija, jog Kauno vadas negerbia Kauno, nemoka Lietuvai mokesčių už Estijoje registruotus automobilius, taip pat, kad jo požiūrį išreiškia ir ant prabangaus automobilio užkabinti numeriai su iškalbinga raidžių kombinacija. Po kilusios diskusijos socialiniame tinkle neapsikentęs pasireiškė ir Kauno tarybos narys, mero sūnus Dainius Matijošaitis.

[susije_video kurie=””]

Pirmiausia, kaip pažymi D.Matijošaitis, automobilius meras pirkęs ne kauniečių sąskaita, o savo buvusio darbo dėka. Pvz. konkrečiai ši „raudonikė” pirkta dar 2008-ais metais…

Taip pat pažymima, kad kai kurių „Vičiūnų” automobilių numeriai yra estiški, nes „Vičiūnų grupę” sudaro per 70 įmonių, iš kurių keletas stambesnių įmonių veiklą vykdo Estijoje, tad ir tam tikrus mokesčius moka Estijos Valstybei.

Beje, tai ne vienintelis mero vairuojamas automobilis, papuoštas BBD raidžių kombinacijomis. V.Matijošaičio sūnus sako, kad tiems, kam šie numeriai žadina įvairius išvedžiojimus, jis juos nori nuliūdinti ir patikinti, kad tai tiesiog atsitiktinumas, kadangi abu automobiliai buvo registruojami tą pačią dieną, o šie numeriai nėra nei „vardiniai” nei išskirtiniai Estijoje.

Kauniečiai šia tema taip pat aktyviai diskutavo socialinio tinklo „Facebook” puslapyje „Kas vyksta Kaune”

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA